Mr.Tulpar Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 94 Yer Phoenix Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtuber/Editör/Oyun haber yazarı 5 Ağustos 2023 #1 Konu çok kısa aslında ağlamak istediğim anlarda bile ağlayamıyorum. Ne yapmam lazım?
J Jupiter Parliyor Femtopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 195 Çözümler 1 5 Ağustos 2023 #2 Her insanin olaylara verdigi tepki farklidir.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 5 Ağustos 2023 #3 Soğan doğra. Soğanın gözleri yaşarttığını biliyorsunuz, d- değil mi?
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #4 fahex dedi: Konu çok kısa aslında ağlamak istediğim anlarda bile ağlayamıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ben ağlamadan duramıyorum. Gözleri değiştirmek ister misiniz?
fahex dedi: Konu çok kısa aslında ağlamak istediğim anlarda bile ağlayamıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ben ağlamadan duramıyorum. Gözleri değiştirmek ister misiniz?
bayçözücü Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #5 Ü Rub dedi: Ben ağlamadan duramıyorum. Gözleri değiştirmek ister misiniz? Genişletmek için tıkla... Üstadım profil foroğrafını çok beğendim bilgin olsun .
Ü Rub dedi: Ben ağlamadan duramıyorum. Gözleri değiştirmek ister misiniz? Genişletmek için tıkla... Üstadım profil foroğrafını çok beğendim bilgin olsun .
3 339684 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.854 Çözümler 14 5 Ağustos 2023 #6 fahex dedi: Konu çok kısa aslında ağlamak istediğim anlarda bile ağlayamıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ağlama zoraki olmaz, içten gelir. Demek ki yeteri kadar hüzün yaşamamışsınız.
fahex dedi: Konu çok kısa aslında ağlamak istediğim anlarda bile ağlayamıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ağlama zoraki olmaz, içten gelir. Demek ki yeteri kadar hüzün yaşamamışsınız.
Sanurina Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Sistem Özellikleri I3 12100F 16GB DDR4 RTX 4060 Windforce O.C Cinsiyet Erkek Meslek Organizatör & Ses Teknisyeni 29 Nisan 2025 #7 339684 dedi: Ağlama zoraki olmaz, içten gelir. Demek ki yeteri kadar hüzün yaşamamışsınız. Genişletmek için tıkla... Hayatımda daha saçma bir yorum görmedim. Güçlü durmaya alışmaktan ağlayamaz bazen insan. Bence siz yeteri kadar hüzün yaşamamışsınız. Ağlayamamanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz.
339684 dedi: Ağlama zoraki olmaz, içten gelir. Demek ki yeteri kadar hüzün yaşamamışsınız. Genişletmek için tıkla... Hayatımda daha saçma bir yorum görmedim. Güçlü durmaya alışmaktan ağlayamaz bazen insan. Bence siz yeteri kadar hüzün yaşamamışsınız. Ağlayamamanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz.