Agon AG275QXN/EU 2023 üretimi monitör nasıldır?

CrossBench

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Aşağıda linklerini verdiğim ürün yeni bir model. Özellikleri ve fiyatına göre fikriniz nedir?
Bence HDR400, USB 3.2 ve ayak mekanizması bu fiyat ile birlikte bakıldığında oldukça makul gözüktü gözüme. Sanırım tek düşünülmesi gereken nokta VA paneli olur.

Kesinlikle acilen incelenmesi gereken ürün. Bir aya kalmaz 6700'den daha yüksek fiyat görüleceği kesin. Bu da sanki diğer ürünlere kıyasla biraz daha erişilemez noktaya gelecek. İnceleme tavsiyeleri alınıyorsa kesinlikle bunu önerebilirim.

Satış.

Resmi site.

Evet biz hep VA panelde düşünüyoruz. Hep bir soru işareti koyuyoruz ghosting blur felan. Ondan sonra diyorum ki koskoca monitör firmaları, sene olmuş 2023, heralde oyun için uygun bir panel olmasa bu panelin üstünde çalışmazlar direk IPS panele yönelirler diyorum. Aoc yani sonuçta adamların işi monitör. Ama o kadar korktuk ki VA panelden sipariş geçipte bakamıyoruz maalesef. Her ilde yok gidip test de edemiyoruz.

Tepki süresi dışında bir VA panele göre iyi bir monitör. Hikayeli oyunlar oynayıp film/dizi izleyen birisi için çok iyi bir tercih olur. Ghosting oranı gayet iyi. Ama FPS oyunları ağırlıklı oyun oynayacak birisinin başka monitörlere bakması lazım.

Aynı senin gibi düşünüyorum bende. Fakat yorumlardan dolayı geri durdum maalesef. Fakat yine de genel kanı, bu üründen çoğu kişi memnun.

Ağır bir şekilde FPS oynayan biri değilim. FPS'lerden Battlefield 1 takılıyorum her fırsatta. Diğerleri gelip geçici hep. Tabi yaş geçtikçe oyun hevesi de azalıyor. O yüzden çok fazla irdelemeyip alayım bunu diyorum. Tabi Haziran ortasında aynı fiyatı bulursak şanslı sayılırız...

Monitoru aldim yaklasik 1 haftadir da kullnaiyorum. Fast-VA panellerin ilki sanirim, IPS monitorden gectim, çok hafif bir ghosting mevcut.

BF2042 oynuyorum duzenli, arada da Single Player takiliyorum BF de sinirden kopurdugum icin

Panel gercekten kaliteli, ben aldigimdan beri gram rahatsizlik duymadim. HDR bir seye benzemiyor, yani HDR var diye almayin ben direk SDR modunda kullanıyorum. Parlakligi 60'dan yukari cikartmadim daha, %100 de 450nit kadar bir parlakligi var SDR da, o da yeter bana .

Merak ettiginiz bir şey varsa cevaplayabilirim.

Dostum oyundan bir video atma şansın varsa çok iyi olur. Ayrıca bir ghosting testi de atsan fena olmaz. Oyun içi ghostingin dercesini gösteren bir video ve normal ghosting testini atarsan sevinirim. Bir de renkleri nasıl?

Dostum oyundan bir video atma şansın varsa çok iyi olur. Ayrıca bir ghosting testi de atsan fena olmaz. Oyun içi ghostingin dercesini gösteren bir video ve normal ghosting testini atarsan sevinirim. Bir de renkleri nasıl?
renkler gayet yerinde. Warm presette kullaniyorum 6500k oldugu icin, gayet guzel duruyor. Bir tik daha canli istenirse ayarlanabilir menude ayari var.

ghosting icin video cekmeye calisirim ama ghostingi gordugum yer ufo testi oyunda ghosting gormedim daha

denedim hocam fakat asagidan oldu, telefonu koydugum ayaklik normalde ayarlanabilir ama nedense telefonu tasiyamadi yamulup durdu. Az asagidan oldu umarim fikir verir. 2 gun gecerliymis link bu arada.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler. Gözü huzursuz edecek birşey görünmüyor. Zaten FPS oyun oynanmiycak. Dün sipariş geçildi. Bilgi ve video için teşekkürler.

Hocam merhabalar. Bende de aynı monitörden bulunmakta. Seçim öncesi almıştım. Şimdi açma fırsatı bulabildim. Monitörde hoparlör mevcut mu acaba ? Ne yaptıysam monitörden ses alamadım. Display port ile bağlantı yapıyorum. Bu monitörlerde hoparlör default olarak bulunmamakta mıdır ? Siz ses alabiliyor musunuz ?

Bu monitörün biraz Motion Blur hariç belirgin bir kusuru yok. Stoka gelirse alınabilir. VA panelin kontrast üstünlüğü size IPS'ten daha iyi renkler sunar.

Not: biraz eski konuymuş yeni farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…