YüzbaşıJohnPrice
Gigapat
Daha fazla
O monitörü almasaydınız keşke. Ghosting durumu bayağı kötü.Başlıktaki monitörü yeni aldım ve en iyi görüntü için ayar kurcalıyorum fakat net bir ayar bulamadım. Şu an iyi gibi gelen bir ayar ayarladım ama emin değilim.
Şu an değiştirdiğim ayarlar bunlar.
Gölge kontrol 40.
Kontrast 70.
Parlaklık 85.
Renk sıcaklığı normal.
FreeSync açık.
OverDrive medium.
O monitörü almasaydınız keşke. Ghosting durumu bayağı kötü.
Ufo testi atabilir misiniz?Hayır ghosting durumu kötü değil test ettim. OverDrive medium olduğu sürece gayet iyi ghosting performansı veriyor zaten hikayeli oyunlar için aldım. Bundan daha iyi görüntü verebilen monitör bu fiyatta yok.
UFO testi atabilir misiniz?
@bluerr İyi gözüküyor. Acaba o gecikme testini overdrive kapalıyken mi yaptılar?
İlk UFO'larda kamerada belli olan ufak bir ghosting var. Çıplak gözle çok göremedim. Önceden FPS oyunu bağımlısıydım beni rahatsız etmedi. Gerçi şu an hikayeli oyun oynuyorum FPS çok oynamıyorum o yüzden bu monitörü aldım. Görüntü kalitesi benim için daha önemli.
@bluerr İyi gözüküyor. Acaba o gecikme testini OverDrive kapalıyken mi yaptılar?
Önerdiği yazıyı atabilir misiniz?Monitörü bana bluerr hocam önerdi zaten. Bende OverDrive ortalamada şu an.
Önerdiği yazıyı atabilir misiniz?
@bluerr iyi gözüküyor. Acaba o gecikme testini OverDrive kapalıyken mi yaptılar?
Buradan biraz bilgi alabilirsin.Başlıktaki monitörü yeni aldım ve en iyi görüntü için ayar kurcalıyorum fakat net bir ayar bulamadım. Şu an iyi gibi gelen bir ayar ayarladım ama emin değilim.
Şu an değiştirdiğim ayarlar bunlar.
Gölge kontrol 40.
Kontrast 70.
Parlaklık 85.
Renk sıcaklığı normal.
FreeSync açık.
OverDrive medium.