Agon Pro AG274fz.
Geçen yıl agon Pro'yu Amazon'dan aldım. 20 gün sonra beliren ölü pixeller(3 adet) yüzünden iade ettim. Sonra VA panel bir ekran aldım beğenmezsem eşime bırakmak şartıyla eşimin ısrarıyla.(keşke değişim yapsaymışım.)
Şimdi yeniden IPS ekran alacağım. Bütçe 10k.
Agon Pro'yu sevmiştim ama ayakları biraz büyük ne yalan söyleyeyim. Ki benim masanın derinliği 75cm. Gerisini siz hesap edin.
O yüzden insanların önermeye övmeye doyamadığı MSI bir modele de bakayım dedim.
MSI sitesine girip baktığımda.
27 1080p için.
Optix-MAG274R2
Meet MSI Opitx MAG274R2 esports gaming monitor. Equipped with 27 inch,1080p, 165Hz refresh rate, 1ms response time IPS panel, the Optix MAG274R2 will give you the competitive you need to take down your opponents.
Modelin yeni olduğunu fark ettim. Fiyat olarak da uygun olduğu yerler var. Ama ne üdüğü belirsiz sitelerde satılıyor. Bkz PttAVM(ne olduğunu biliyoruz.), alsabilisim, Pazarama...
Açıkça söyleyeyim bazı fanlar gibi ölü pixel çıktı ama iadeyle uğraşmadım diyen biri değilim tek pixel bile bana dert olur.
Tek ölü piksel iade sebebidir.
Bazı markalar bunu görmezden gelse de bu böyle...
Bir de geçenlerde Dell marka bir model buldum.
Shop the Dell 27-inch Gaming Monitor (G2723H) capable of tear-free gaming, up to 280Hz refresh rate & AMD FreeSync Premium, or view all external computer monitors at Dell.com.
www.dell.com
Bu üç model arasında hangisini önerirsiniz?
Daha önce nasıl bir monitör aradığımla ilgili şöyle bir konu açmıştım.
1440p VG27AQ1A 1080p VG279Q1A TUF Gaming VG279Q1A|Monitör|ASUS Türkiye 1080p versiyonu almak mantıklı mı? Bu benim attığım linkteki ile videodaki ürün aynı mı? Sadece 1080p çözünürlük farkı mı var? Yani input lag gibi değerler aynı mıdır merak ediyorum. Şu günlerde bir monitör arayışım var...
Ve MSI G2712 önerilmişti. Pivot olmadığı için monitör kolu fiyatları da neredeyse agon Pro'ya denk geldiği için agon alıp ölü pixel yüzünden iade etmiştim.
@88602 çok yardımcı olmuştu