Herkese merhaba arkadaşlar. Ben önceki konumda anakartım (Asus p4p 800-VM) hangi ekran kartı uyumlu olur diye sordum. Siz agp dediniz. Şimdi ben sharder model 3.0 destekli agp kart arıyorum. Çok zor bulunur belki yoktur fakat varsa bulur musunuz?
Elimde çok eski pc'imden kalan 64 MB Geforce4 MX440 AGP ekran kartı var fakat sana ödemeli göndersem kargo parası bile etmez. Yani o anakarta ekran kartı almanın veya takmanın bir anlamı yok. Oyun felan oynayamazsın zaten. Tavsiyem biraz para biriktirip kasa toplaman.
Evet anakart artık miyadını doldurmuş mu desem herhalde çağ öncesi desem daha doğru olur arada nesil farkı o kadar fazla ki şuan ddr3 sistem yeni bir combo anakart en azından 99 tl ye bile bulabilirsin çok pahallı olduğunu sanmıyorum.
Bütcem var fakat ilk bilgisayarım olduğu içi hiçbir şeyini atamam çöpe. Elimde iyi bilgisayar var bu antika gibi Şu anda 512mb takılı anakartta ekran kartı-ki yok sanırım konuyu kilitleyebilirsiniz
Bütcem var fakat ilk bilgisayarım olduğu içi hiçbir şeyini atamam çöpe. Elimde iyi bilgisayar var bu antika gibi Şu anda 512mb takılı anakartta ekran kartı-ki yok sanırım konuyu kilitleyebilirsiniz