[AGPM Controller] Unknown Platform Hatası - Niresh Mavericsk

mehmet_aydin34

Hectopat
Makaleler
1
Sayın yöneticiler ve arkadaşlar Niresh Mavericks Kurmaya çalışıyorum. Malum forumda ki 10.9.1 imajı ile kurulumu başarıyla gerçekleştirdim ancak USB sorunum vardı. bende birde nireshi deneyeyim dedim belki kextleri kurar diye ama daha boot ekranındayken şu ekran kalıyor.

Sistem Özellikleri:

• İntel core i7 720qm 1.6ghz
  • Nvidia gt-425m ekran kartı
  • 320gb sata disk - biosta ahcı mode açık
  • Sistem ise CASPER TW9

Forumda ve internette araştırmalar sonucunda şu kodları da denedim.
Kod:
npci=0x2000 ve npci=0x3000

İkisine birlikte ve ayrı ayrı denedim. Bu kodları yazınca Still for waiting root gibi bir şeyde kalıyor. Forumda bir arkadaşın yazdığı PCIRootUID=0 ve IPGEnabler=No kodlarını da hem ayrı ayrı hem de yukarıdakilerle birlikte denedim yine sonuç vermedi.

Direk -v komutu ile boot edince aşağıdaki resimde kalmakta, mouse simgesi geliyor. Ancak böyle kalıyor.
Bununda ekran kartı ile ilgili olduğunu düşünüp GraphicsEnabler=No komutuyla denedim yine bu ekranı geçmiyor.

Not: Belki bir umut olur diye GraphicsEnabler=Yes kodunuda denedim yine bu ekranı geçemedim. 3 Defa yeniden yazdırdım ve imaj dosyasını belki hatalı indirmişimdir diye tekrar indirdim, sonuç aynı.

Merhaba, aynı sorun bende de olmuştu. Bir süre bekledikten sonra kurulum ekranına ulaştım.

İlginiz için öncelikle teşekkür ederim. Bu ekranda mı beklediniz bir süre ? Ne kadar beklediniz ayrıca ? Ben 5dk. civarı bekledim gelmedi bir şey.

- - - Güncellendi - - -

10dk. Bekleyişten sonra sistemi actim ancak kext yüklemeye kalkarken hata aliyorum. Herşeyi düzgünce yüklüyor updating the system cache files....... False diyor altindada unknown error diyip kaliyor. Recep veya Burak beylerden yardim bekliyorum.

Ben USB sorunu yüzünden yükleme ekranını geçemediğim için kext yükleme konusunda bilgim yok.

AGPM, Apple Graphics Power Management yani ekran kartından dolayı tökezliyor. Cihazda Optimus var mı? Ayrıca Niresh yerine MyHach veya Unibeast dene derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…