Agresif davranan öğretmene karşı ne yapılmalı?

Kız egolu şımarık tip kendini savunmaya gelince dili pabuç gibi açılıyor.

O zaman ikna etmeniz bayağı zor hocam. Kızın yakın arkadaşları falan varsa onlarla konuşun. Onlarda o kızla konuşsun. İkna edebilirler umarım.

Zamanında çalışsaydın böyle gıcıklarla uğraşmazdın.
Meslek lisesinde kız önünde rezil etmeler, bıçaklı kavgalar, öğrencileri umursamamalar...
Çalışıp en düşük Malatya fene gitseydin hoca sana biat ederdi (!)
Okul değiştir.
Gidebilirsen özele.
Gidemezsen sağlık mesleğe git.
Düşük bir yer diye kimse öğrenciyi takmaz.
Allah kolaylık versin hocayı müdüre ya da MEB'e şikayet edebilirsiniz böyle öğretmen olamaz.

MEB takmaz ben şikayet etmiştim nooldu b...

Başka arkadaşları falan yok mu? Bu kıza sözünü geçirebilecek eli ayağı düzgün bir tip?

Başka arkadaşı yok tek 1 tane var oda dediğim kişi
Okul dışında dövün.

Evini ve oturduğu mahalleyi bilmiyoruz.
Allah kolaylık versin hocayı müdüre ya da MEB'e şikayet edebilirsiniz böyle öğretmen olamaz.

Sağ olun hocayı müdüre kaç kere şikayet ettik ama müdür bize öğretmeni savundu hep zaten öğretmenler genelde birbirini savunuyor para için.

Zaten okuduğum okul özel meslek lisesi okul değiştirmek istiyorum ama idare başka okula naklimi vermiyor ne zaman babamla birlikte okul idaresine gitsem idare hep bize sistem yok internet yok bölüm değiştirmek yasak eğer bölüm değiştirirsek bizi açığa alırlar diyor.

Son düzenleme:
Mini ses kayıt cihazları satılıyor. Bir aralar babam kullanıyordu sonra bana vermişti şuan kayboldu galiba. Küçücük bir şeydi. İstersen ondan satın al.

Nerede satılıyor alacağım ondan onu okulda kullanırsam yasak olmaz mı?
İnternete mini ses kaydedici yaz çıkar. Okulda yasak diyelim kim bakacak ki aaa dur cebine bakalım ses kayıt cihazı var mı diyecek halleri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…