A arafday Yoctopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 12 4 Eylül 2023 #11 Ekleme olarak görsel ekledim. Ben kafaya koydum bu aradaki tutarı talep etmeyi düşünüyorum. Sizce nereye şikayet etmeliyim?
Ekleme olarak görsel ekledim. Ben kafaya koydum bu aradaki tutarı talep etmeyi düşünüyorum. Sizce nereye şikayet etmeliyim?
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #12 DES.P dedi: Kolay gelsin Kargo. Genişletmek için tıkla... Herhalde bu buyuk sehirlerde calisiyor.
A arafday Yoctopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 12 4 Eylül 2023 #13 ProfTech dedi: Hizli calisan ksrgo var mi? Bu arada gidip vatandan al o kargoyuda kabul etme sorunun cozulmus olur. Genişletmek için tıkla... Ameliyatlıyım ne yazık ki. Yoksa bu olayı büyütmezdim.
ProfTech dedi: Hizli calisan ksrgo var mi? Bu arada gidip vatandan al o kargoyuda kabul etme sorunun cozulmus olur. Genişletmek için tıkla... Ameliyatlıyım ne yazık ki. Yoksa bu olayı büyütmezdim.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #14 arafday dedi: Ekleme olarak görsel ekledim. Ben kafaya koydum bu aradaki tutarı talep etmeyi düşünüyorum. Sizce nereye şikayet etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Tuketici mahkemesine. arafday dedi: Ameliyatlıyım ne yazık ki. Yoksa bu olayı büyütmezdim. Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun neyiniz var?
arafday dedi: Ekleme olarak görsel ekledim. Ben kafaya koydum bu aradaki tutarı talep etmeyi düşünüyorum. Sizce nereye şikayet etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Tuketici mahkemesine. arafday dedi: Ameliyatlıyım ne yazık ki. Yoksa bu olayı büyütmezdim. Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun neyiniz var?
Humanoid Keçi Hectopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri M2 CPU - 16GB RAM - MacOS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2023 #15 arafday dedi: Ameliyatlıyım ne yazık ki. Yoksa bu olayı büyütmezdim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
arafday dedi: Ameliyatlıyım ne yazık ki. Yoksa bu olayı büyütmezdim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
A arafday Yoctopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 12 4 Eylül 2023 #16 Teşekkür ederim, Sağlık konusunda daha fazla detay vermemeyi tercih ediyorum. Ulaştırma bakanlığına şikayet edilebildiğini okudum
Teşekkür ederim, Sağlık konusunda daha fazla detay vermemeyi tercih ediyorum. Ulaştırma bakanlığına şikayet edilebildiğini okudum
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 4 Eylül 2023 #17 ProfTech dedi: Herhalde bu büyük sehirlerde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım eski veriler fakat; İstanbul, Kocaeli, Ankara, İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Manisa, Sakarya, Tekirdağ ve Bursa‘da şubeleri varmış. Ayrıca baktığım sitede gördüm UPS’de var 81 ilde 265 şubesi bulunuyormuş. (Yanlış değilse.) arafday dedi: Teşekkür ederim, Sağlık konusunda daha fazla detay vermemeyi tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.
ProfTech dedi: Herhalde bu büyük sehirlerde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım eski veriler fakat; İstanbul, Kocaeli, Ankara, İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Manisa, Sakarya, Tekirdağ ve Bursa‘da şubeleri varmış. Ayrıca baktığım sitede gördüm UPS’de var 81 ilde 265 şubesi bulunuyormuş. (Yanlış değilse.) arafday dedi: Teşekkür ederim, Sağlık konusunda daha fazla detay vermemeyi tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.