TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 30 Haziran 2021 #11 Persseus dedi: AGT kuryenin açılımı Aynı Gün Teslim olmasına rağmen 3-4 günde kargo getiriyorlar 3-4 gün yine iyi. 10 günde paketini teslim alan da var. Genişletmek için tıkla... Benim birkaç kez siparişim olmuştu bu kargo ile gelen hep aynı gün getirdiler valla.
Persseus dedi: AGT kuryenin açılımı Aynı Gün Teslim olmasına rağmen 3-4 günde kargo getiriyorlar 3-4 gün yine iyi. 10 günde paketini teslim alan da var. Genişletmek için tıkla... Benim birkaç kez siparişim olmuştu bu kargo ile gelen hep aynı gün getirdiler valla.
Q QExpLosioN1 Picopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #12 Ürünün yolda geliyor diyor işte neyini anlamadın anlamadım. Bu arada en ama en yavaş kargo şirketi agt dir kartımı 2 haftada getirdiler.
Ürünün yolda geliyor diyor işte neyini anlamadın anlamadım. Bu arada en ama en yavaş kargo şirketi agt dir kartımı 2 haftada getirdiler.