Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.114 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 21 Mayıs 2020 #1 Papara üzerinden aldığım kartım hala gelmedi. Kurye ile iletişime geçtim fakat açmadı. Şikayette bulundum geri dönülmedi.
Papara üzerinden aldığım kartım hala gelmedi. Kurye ile iletişime geçtim fakat açmadı. Şikayette bulundum geri dönülmedi.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Mayıs 2020 #2 Papara müşteri hizmetlerini aradınız mı? Bir de belki virüsten dolayı çok yavaş dağıtım yapılıyor olabilir.
Papara müşteri hizmetlerini aradınız mı? Bir de belki virüsten dolayı çok yavaş dağıtım yapılıyor olabilir.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Mayıs 2020 #3 Ben geçenlerde tecrübe ettim dağıtımları biraz yavaş ve kapıya getirmek yerine apartmanın önüne çağırıyorlar teslim etmek için.
Ben geçenlerde tecrübe ettim dağıtımları biraz yavaş ve kapıya getirmek yerine apartmanın önüne çağırıyorlar teslim etmek için.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 21 Mayıs 2020 #4 Benzer durumu Sürat kargo ile yaşıyorum. 14 Mayıstan beri dağıtımda görünüyor. Telefonlara bakan yok.
Benzer durumu Sürat kargo ile yaşıyorum. 14 Mayıstan beri dağıtımda görünüyor. Telefonlara bakan yok.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.114 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 21 Mayıs 2020 #5 Motionless IN White dedi: Papara müşteri hizmetlerini aradınız mı? Bir de belki virüsten dolayı çok yavaş dağıtım yapılıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Zarf kuryeye ulaşmış. Yani bulunduğum ilçe Marmaris'de. Kurye arkadaşın işine gelirse çıkacak sanırım.
Motionless IN White dedi: Papara müşteri hizmetlerini aradınız mı? Bir de belki virüsten dolayı çok yavaş dağıtım yapılıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Zarf kuryeye ulaşmış. Yani bulunduğum ilçe Marmaris'de. Kurye arkadaşın işine gelirse çıkacak sanırım.