Arkadaşlar 22 Kasım tarihinde kredi kartım onaylandı, AGT Kurye'ye verildi. İsimleri de aynı gün teslim imiş. Nasıl aynı gün ise...
Adresim tamamen doğru, kendim de kuryeyim zaten yanlış yazma ihtimalim yok, teyidini de aldım. Gönderi takibinde de yazıyor zaten. Kasım ayından beridir sürekli evdeyim zaten, ben olmasam annem sürekli evde zaten. Aralık 10 gibi gelmişler bulamamışlar iade olmuş. Aradım, dedim böyle bir şey olamaz. Ne aradılar ne kapı çaldı zaten mümkün değil. Haklısınız efendim denildi acil kayıt oluşturuyorum dedi, tahmini teslimat 22 Aralık oldu. 22 Aralık geldi, kargonuz kuryededir olarak görüldü. Dedim herhalde gelecek, yine gelmedi iade oldu. Yine aradım dedim 1 ay geçti üzerinden artık teslim edin şunu veya yerinizi söyleyin gelip alayım. Yok yer veremiyorlarmış, illa kuryenin getirmesi lazımmış. Tamam dedim getirsin ama acil olsun. Peki dedi, acil kayıt oluşturuyorum çok hızlı bir şekilde gelecek size. 30 Aralık olarak gözüküyor şimdi de.
Ama ben biliyorum ki bu kaç kere olan bir şey. Hep evdeyiz, ne arıyorlar ne zili çalıyorlar, iade ediyorlar. Ben bu firmayı nereye şikayet etmeliyim, hızlı bir sonuç için ama. Mahkemelik olsam ne biçim uzar biliyorum iş. Belirli yerleri de yok gidip bekleyemiyorum da başlarında. Ne yapmalıyım bir fikri olan var mı?
Rezalet bir durum. Kartın 2 kere ekstresi geldi, kart ortada yok. Kaybettiler mi ne yaptılar bilmiyorum.