AGT Kurye kartımı getirmiyor

Makaleler
1
Yer
C:/Program Files/Antalya
Daha fazla  
Meslek
Satış Yöneticisi
Arkadaşlar 22 Kasım tarihinde kredi kartım onaylandı, AGT Kurye'ye verildi. İsimleri de aynı gün teslim imiş. Nasıl aynı gün ise...

Adresim tamamen doğru, kendim de kuryeyim zaten yanlış yazma ihtimalim yok, teyidini de aldım. Gönderi takibinde de yazıyor zaten. Kasım ayından beridir sürekli evdeyim zaten, ben olmasam annem sürekli evde zaten. Aralık 10 gibi gelmişler bulamamışlar iade olmuş. Aradım, dedim böyle bir şey olamaz. Ne aradılar ne kapı çaldı zaten mümkün değil. Haklısınız efendim denildi acil kayıt oluşturuyorum dedi, tahmini teslimat 22 Aralık oldu. 22 Aralık geldi, kargonuz kuryededir olarak görüldü. Dedim herhalde gelecek, yine gelmedi iade oldu. Yine aradım dedim 1 ay geçti üzerinden artık teslim edin şunu veya yerinizi söyleyin gelip alayım. Yok yer veremiyorlarmış, illa kuryenin getirmesi lazımmış. Tamam dedim getirsin ama acil olsun. Peki dedi, acil kayıt oluşturuyorum çok hızlı bir şekilde gelecek size. 30 Aralık olarak gözüküyor şimdi de.

Ama ben biliyorum ki bu kaç kere olan bir şey. Hep evdeyiz, ne arıyorlar ne zili çalıyorlar, iade ediyorlar. Ben bu firmayı nereye şikayet etmeliyim, hızlı bir sonuç için ama. Mahkemelik olsam ne biçim uzar biliyorum iş. Belirli yerleri de yok gidip bekleyemiyorum da başlarında. Ne yapmalıyım bir fikri olan var mı?

Rezalet bir durum. Kartın 2 kere ekstresi geldi, kart ortada yok. Kaybettiler mi ne yaptılar bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2020 yılında aynısı benim de başıma geldi. En geç 10 iş gününde gelmesi planlanan Papara kartım, AGT kargo ile 5 ayda geldi. Neredeyse 2 yıl geçmiş ama hâlâ aynı umursamazlık... Sitelerinden ulaşmaya çalıştım, müşteri hizmetlerini aradım, Şikayetvar.com'a yazdım. Her seferinde görmezden geldiler. Şubeden teslim almak gibi bir opsiyon varsa kesinlikle öyle yap.

Galiba bizim kaderimizi aynı kişi yazmış. AGT'nin kuryesi, Steam ağ bağlantısı hatası... Yalnız benim prestijli bir sakalım yok.

Prestijli sakal nasıl oluyor hocam?

Ben de kart siparişi verdim. Bugün bana mesaj geldi AGT kuryeden size ulaşamadık diye kargoyu teslim edemedik diye. Halbuki beni aradıkları falan da yoktu. Müşteri hizmetlerine yazdım en kısa sürede teslim edilecek dendi, bakalım ne zaman gelecek. 1 hafta oldu kartı sipariş edeli.

Hahah Bu prestijli sakal işini anlamadım Technopat'ta bir kere daha dendi bu bana.
Steam ağ bağlantısı hatasını da bilemedim. Öyle bir sorunum mu olmuş? Açtığım konulara bakacağım bir.

Bana da en kısa sürede teslim edilecek denildiğinde hep 1 hafta süre yazıyor. Tahminen sizin de 1 haftadır. Gelirlerse iyi.

Ahh AGT ahh. Bir kere de sorun çıkartma. AGT ile muhatap olup sorun yaşamayan insan yoktur herhalde. 7-8 kere AGT ile yolum kesişti. Tüm kargolarımda bir sorun yaşadım. Abartısız, hepsinde sorun yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…