Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden müşterimiz olun kısmından garanti müşterisi olacaktım. Müşteri hizmetleriyle görüntülü konuştuktan sonra adresime kartımın geleceği ve telefonuma SMS ile şifre geleceği söylendi. 11 Eylül günü AGT Kurye kartımı aldı. 14 Eylül hedeflenen tarihti. Bugün 25 Eylül kartım 14 gündür dağıtım bölgesinde boş boş bekliyor. AGT Kurye'ye WhatsApp üzerinden yazdığımda aynı mesajlar. İlgili birimlere iletiliyor deniyor fakat boş. Şikayet edebilir miyim bunları? Etsem bir sonuç çıkar mı?
Şikayetvar üzerinden şikayet edin hocam. Bu tür yerlerde şikayetleri gördükleri gibi marka itibarı düşmesin ve anlaşmalı olan firmalar kaçmasın diye özellikle dikkat ediyorlar. Deneyin şansınızı oradan.
Şikayetvar üzerinden şikayet edin hocam. Bu tür yerlerde şikayetleri gördükleri gibi marka itibarı düşmesin ve anlaşmalı olan firmalar kaçmasın diye özellikle dikkat ediyorlar. Deneyin şansınızı oradan.
O kart gelmez, kurye aracının bir yerinde kaybolmuş yada düşürmüş bulamıyorlardır. Bankayı arayın onlar çözsün. AGT yerine en yakın şubeden teslim almak en kolayı olacaktır.
PTT ile anlaşmalı oldukları bir şey değiştirmiyor hocam transferleri PTT üstleniyor diye biliyorum sadece. Garanti ile konuşup durumu izah edin olmadı farklı bir firma ile göndermelerini söyleyin yoksa işiniz zor.
O kart gelmez, kurye aracının bir yerinde kaybolmuş ya da düşürmüş bulamıyorlardır. Bankayı arayın onlar çözsün. Agt yerine en yakın şubeden teslim almak en kolayı olacaktır.
Hocam bankayı arayamıyorum çünkü henüz garanti müşterisi değilim. İptalde edemiyorum. Zaten ilk şubeye gittim ve banka kartı almak istedim. Neden dedi çalışan. Alışveriş için deyince vermedi maaş emekli veya yatırım falan bir şeyler anlattı. Ondan sonra internetten başvurdum.
Hocam bankayı arayamıyorum çünkü henüz garanti müşterisi değilim. İptalde edemiyorum. Zaten ilk şubeye gittim ve banka kartı almak istedim. Neden dedi çalışan. Alışveriş için deyince vermedi maaş emekli veya yatırım falan bir şeyler anlattı. Ondan sonra internetten başvurdum.
Hocam o kartı beklemeyin. Yeni başvuru yapın, başka kargo firmasına vermelerini söyleyin. Ben 1 hafta AGT Kurye'de çalıştım, 3 aylık kartlar yeni yeni dağıtıma çıkıyordu. Dağıtım işi bölgedeki şubeye bağlı gibi bir şey. Oradaki çalışan ne zaman dağıtıma çıkartmak isterse, o zaman gelir anlayacağınız.
Hocam o kartı beklemeyin. Yeni başvuru yapın, başka kargo firmasına vermelerini söyleyin. Ben 1 hafta AGT Kurye'de çalıştım, 3 aylık kartlar yeni yeni dağıtıma çıkıyordu. Dağıtım işi bölgedeki şubeye bağlı gibi bir şey. Oradaki çalışan ne zaman dağıtıma çıkartmak isterse, o zaman gelir anlayacağınız.