XneOn1907 Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 75 25 Eylül 2023 #11 hakobest dedi: Kartı kargo şubesinden alım yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam onu da yazdım siz gelmiyorsunuz bari geleyim alayım dedim. Şubemiz yok biz gelicez dediler.
hakobest dedi: Kartı kargo şubesinden alım yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam onu da yazdım siz gelmiyorsunuz bari geleyim alayım dedim. Şubemiz yok biz gelicez dediler.
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #12 AGT geleceğiz diyorsa gelmez.
H hakobest Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 972 Çözümler 15 25 Eylül 2023 #13 XneOn1907 dedi: Hocam onu da yazdım siz gelmiyorsunuz bari geleyim alayım dedim. Şubemiz yok biz gelicez dediler. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam, bataklığa düşmüşsünüz. Artık keyifleri ne zaman isterse getirir.
XneOn1907 dedi: Hocam onu da yazdım siz gelmiyorsunuz bari geleyim alayım dedim. Şubemiz yok biz gelicez dediler. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam, bataklığa düşmüşsünüz. Artık keyifleri ne zaman isterse getirir.
XneOn1907 Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 75 25 Eylül 2023 #14 İş Bankası'na başvurdum hesabım hemen açıldı. Bu saatten sonra getirip getirmedikleri umurumda değil teşekkürler.
İş Bankası'na başvurdum hesabım hemen açıldı. Bu saatten sonra getirip getirmedikleri umurumda değil teşekkürler.