AGT Kurye Teslimatı İptal Etti

İmperceptible

Hectopat
Yer
Marineford
Bugün gelmesi gerekiyordu ama bir mesaj geldi teslimat iptal oldu sebebi ise adresin güncel olmaması. Direkt olduğu gibi yazmıştım zamanında ama şimdi böyle diyor. Ne yapmalıyım? Adresimi bir daha yazdım agt kuryenin sitesine

Kurye seni aramadı mı?
Başlığa şimdi baktım hocam. AGT kurye kesinlikle kart teslimatlarını önemsemiyor. Amazon kargoları aynı gün içinde ama kart teslimatları 2 haftayı geçiyor. Süründürmeden teslim etmiyorlar. Ne yazık ki Türkiye’deki çoğu banka bu firma ile çalışıyor.

@İmperceptible Kart teslimatı konusunu bilemiyorum. Mesaj olayı standart zaten. Amazon siparişlerim için beni aradıkları için öyle sormuştum. Arka sıralara atıyor olabilirler. Kargonun teslim süresini kağıt üzerinde uzamış göstermemek için adresi bahane etmiş de olabilirler. Tahminimce ararlar sizi müsait bir zamanda. Hiç etik değil ama belki de çalışma şekilleri budur. Kart teslimatı için bir deneyimim olmadı bu firma ile. Başka firmalardan kart geldi birkaç defa ama onda da ne dedilerse aynı gün iş yerime bıraktılar her seferinde.

Geçen başıma garip bir şey geldi, babam kart bekliyordu, ben SSD bekliyordum ve Amazon'dan almıştım, saat 9'da dağıtıma çıkan SSD akşama kadar gelemedi küçücük şehirde, ertesi gün aradım, aramama rağmen akşam saatlerinde ancak geldi, demek ki kartın adresi olarak gözüktüğü için son sıralara atmışlar sizin dediğinize göre.

Evet kral bu adamlar büyük kargolara daha önem veriyorlar. Kart gibi şeylere gelince bir türlü getirmiyorlar 20 Kasım'dan beri bekliyorum şimdi de iptal oldu diyor şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…