3 37sulo Decapat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Merhaba AGV'nin K1 s modelini alacağım ama parlak olan modelini istiyorum ve hiçbir sitede stok yok, sadece Feyizoğlu sitesinde XXL bedeni var benim beden de M. Üretimi durdu mu yoksa stok kıtlıgı mı var? Ya da motorcu bayilerinde bulunabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2024
Merhaba AGV'nin K1 s modelini alacağım ama parlak olan modelini istiyorum ve hiçbir sitede stok yok, sadece Feyizoğlu sitesinde XXL bedeni var benim beden de M. Üretimi durdu mu yoksa stok kıtlıgı mı var? Ya da motorcu bayilerinde bulunabilir mi?
Araiwaka Kilopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 345 23 Haziran 2024 #2 Sırf AGV diye termoplastik bir kaska o paraları verme bence. Artı 0 Eksi
KS KS 3 37sulo Decapat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #3 10 k bütçeye hangi kaskı alabilirim Araiwaka dedi: Sırf AGV diye termoplastik bir kaska o paraları verme bence. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
10 k bütçeye hangi kaskı alabilirim Araiwaka dedi: Sırf AGV diye termoplastik bir kaska o paraları verme bence. Genişletmek için tıkla...
Araiwaka Kilopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 345 25 Haziran 2024 #4 Ls2 Challenger en ucuz seçenek. Scoripon Exo hx1 retro daha iyidir büyük ihtimal. Artı 0 Eksi