AGV k1s kask alınır mı?

Deactive_29

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar LS2 Rapid kaskım var AGV k1s kask almayı düşünüyorum fakat millet dediğine göre AGV k1s kasklar termoplastik olduğundan çok tavsiye edilmiyor bu bütçe aralığında ne gibi kask tavsiyeleri verebilirsiniz merak ediyorum. Ve neden olduğunu detaylı bir şekilde açıklarsanız mutlu olurum.

Arkadaşlar LS2 Rapid kaskım var AGV k1s kask almayı düşünüyorum fakat millet dediğine göre AGV k1s kasklar termoplastik olduğundan çok tavsiye edilmiyor bu bütçe aralığında ne gibi kask tavsiyeleri verebilirsiniz merak ediyorum. Ve neden olduğunu detaylı bir şekilde açıklarsanız mutlu olurum.

Givi 50.9 enigma ya da nexx 100sr.

Hocam detaylı şekilde neden olduğunu ve neden tercih etmemeliyim onu açıklasaydın güzel olurdu ben tavsiye değil de işte bunun yerine ne alabilirim ve neden almalıyım gibi bir şey sormuştum neyse teşekkür ederim.

Marushin termoplastik değil bakabilirsin.

Ben mt revenge aldım policarbon olduğu için. Aynı zamanda ece dot var ve sharp 5 yıldız almış.

AGV K1S Temoplastik bir kask. Yabancı forumlarda ve Reddit'te yaptığım araştırma ve bir ka. yoruma göre dış kabuk sadece iç köpüklerin sabit durmasını sağlıyor. Onun dışında koruma anlamında sadece kağıt üstünde etkisi var. Bende Fiberglass bir kask var ama dediğim gibi önemli olan iç köpükler, kafana oturma şekli vs. Ben iki kask arasında kalmıştım HJC C10 ve AGV K1S. İkisinde de ECE 22.06 ve DOT olmasına rağmen AGV 8bin lira civarındayken HJC 3bin lira civarında. İkisi de termoplastik. O yüzden sanırım AGV K1S tercih edeceğim.

AGV k1s temoplastik bir kask. Yabancı forumlarda ve Reddit'te yaptığım araştırma ve bir ka. Yoruma göre dış kabuk sadece iç köpüklerin sabit durmasını sağlıyor. Onun dışında koruma anlamında sadece kağıt üstünde etkisi var. Bende fiberglass bir kask var ama dediğim gibi önemli olan iç köpükler, kafana oturma şekli vs. ben iki kask arasında kalmıştım hjc C10 ve AGV k1s. İkisinde de ece 22.06 ve dot olmasına rağmen AGV 8bin lira civarındayken hjc 3bin lira civarında. İkisi de termoplastik. O yüzden sanırım AGV k1s tercih edeceğim.

Hjc daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı