AGV k1s vs Scorpion exo 520 EVO Air

Redax

Hectopat
AGV k1s ile Scorpion exo 520 EVO Air arasında kararsız kaldım. Fiyatları hemen hemen aynı. Hangisi daha kalitelidir? Görünüş olarak k1S'i daha çok beğendim. Sizin düşünceleriniz nedir?

Ben de ikisinin arasında kalmıştım. AGV deneme imkanım yoktu. Scorpion denedim. İyi hissettirdi. Özellikleri tatmin ediciydi ve kullanıcı arkadaşlarım da Scorpion tavsiye etmişti. 1 ay önce EXO-520 Air aldım. Şu ana kadar memnunum. Ses yalıtımı çok iyi değil. Havalandırma iyi. Vizör kilit sistemi güzel. Güneş vizörü yeterli. İç kumaş malzemesi çok iyi değil bence. Rahat ama zayıf bir kumaş. Yıpranma olacaktır. Süngerler rahat. Kafa şekline uyumluluk çok önemli. Bence denemeden almayın. Ben 6-7 model denedim bazıları çok rahatsız. Scorpion uyumlu. Ama bana uyumlu. Size bilemem... AGV gelince... Çok iyi markaymış ama K1 modeli en ucuz olanı. Deneyimlemeden bir şey diyemem. Şöyle düşündüm; "neden alnımda İtalyan bayrağı taşıyayım" tamam sempatik güzel bir ülke ama neden bayrağını taşıyayım. Keşke bunlardan iyi yerli markalarımız olsa.

AGV k1s ile Scorpion exo 520 EVO Air arasında kararsız kaldım. Fiyatları hemen hemen aynı. Hangisi daha kalitelidir? Görünüş olarak k1S'i daha çok beğendim. Sizin düşünceleriniz nedir?
K1 alıcaktım, termoplastik olduğu için vazgeçtim exo 520 evo air öneririm şuan bende kendim kullanıyorum. Ama yinede motordan motora da değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…