A Alesta1337 Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #1 AGV K3 kask satın aldım fakat internette uyumlu kask bulamıyorum. K1s modelinin vizörü ya da k3sv modelinin vizörü uyumlu olur mu?
AGV K3 kask satın aldım fakat internette uyumlu kask bulamıyorum. K1s modelinin vizörü ya da k3sv modelinin vizörü uyumlu olur mu?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.868 Çözümler 175 11 Eylül 2024 #2 Yeterince araştırmamışsınız demek ki. Aşağıdaki linklerden kaskınızın bedenine göre seçip alabilirsiniz. K1'e veya K3SV'nin vizörleriyle uğraşmanıza gerek yok. Agv K3 İridium Silver Vizör (XS-S-M-L) Agv K3 İridium Silver Vizör (XS-S-M-L) www.mototas.com.tr Agv K3 İridium Silver Vizör (XL-XXL) Agv K3 İridium Silver Vizör (XL-XXL) www.mototas.com.tr
Yeterince araştırmamışsınız demek ki. Aşağıdaki linklerden kaskınızın bedenine göre seçip alabilirsiniz. K1'e veya K3SV'nin vizörleriyle uğraşmanıza gerek yok. Agv K3 İridium Silver Vizör (XS-S-M-L) Agv K3 İridium Silver Vizör (XS-S-M-L) www.mototas.com.tr Agv K3 İridium Silver Vizör (XL-XXL) Agv K3 İridium Silver Vizör (XL-XXL) www.mototas.com.tr