AGV k6s vizör yan sanayi alınır mı?

AGV k6s kaskım var hep şeffaf vizörle kullandım renkli vizöre geçmek istiyorum başta güneşi engellesin diye %80 karartmalı vizör buldum mototaşta ancak çok karanlık geldi, internette iridyum gümüş modelini gördüm ve aşırı aşırı beğendim, camlı olduğu için de daha az karatmalı olacaktı.

Gelgelelim AGV sitesine bile baktığımda artık iridyum Silver satılmıyor. Yan sanayi (kaliteli?) bir link buldum alıp almamakta terddütteyim çünkü normalde iridyum 4K civarına satılıyor, %80 karartma 3.5k bu yan sanayi olmasına rağmen 2.8k? Kazık bir fiyat mı yoksa gerçekten orijinal iridyum gibiyse alınır mı? Emin olamıyorum.

Ben olsam almazdım. Yan sanayi bir ürün için çok pahalı.

Bir linke de bakabilir misiniz? Teşekkür ederim. İridyumun orijinalini gördüğümde çok hoşuma gitmişti, orijinal olarak satılmıyor olması üzdü :/ peki 500-600TL olan çakmaları nasıl olur, bütçe açısından beni hiç zorlamayacak bir fiyat, şeffaf vizöre ek olarak güneşte kullanmayı düşünüyorum.

Böyle ucuz vizörlerin güvenlik vs. sorunları olur mu? İlk onlardan düşünmüştüm arada bir takarım diye ama güvenlik açısından endişe ettim, sonuç olarak sert plastikse yine korur mu? (tam oturmuyorlar düşüyorlar açık sürülürse diye yorumlar okudum 500TL'den beklenilceği gibi sorun değil)

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı