Ağzımda dikiş varken nelere dikkat etmeliyim?

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, dişim yüzünden ameliyat oldum ve şu an ağzımda dikiş var. Daha önce dikiş olan varsa birkaç soru soracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dişten değil de diş eti ve dudağımın arasından olmuştum. (Macun gibi bir şeyle sabitlemişlerdi) Sıvı olarak beslenmeniz daha iyi olur. (Çorba, Su, Çay gibi) ve ekstra olarak şunu şöyleyeyim fazla sıcak ya da fazla soğuk tüketmeyiniz ameliyatlı bölge sızlar.
Geçmiş olsun.

İyi Sosyaller, dişim yüzünden ameliyat oldum ve şu an ağzımda dikiş var. Daha önce dikiş olan varsa birkaç soru soracağım.
Küçük bir çene kemiği ameliyetı oldum istediğini sor ancak sorularını doktoruna sorman daha doğru olurdu ayrıca gülmemen gerekiyor. Seni güldürecek şeylerden uzak dur yoksa senin zararına. Çorba gibi şeyler yiyeceksin ağzını açmamaya çalış mümkün olduğunca. Tavsiyem evde otur.

Sorunum durmadan sıvı tüketmek Pure, çorba ve sıvı şeylerden tüketmekden hem midem bulandı hem doyamıyorum katı bir şey yesem zararı olur mu?

Sorunum durmadan sıvı tüketmek Pure, çorba ve sıvı şeylerden tüketmekden hem midem bulandı hem doyamıyorum katı bir şey yesem zararı olur mu?
Doktora sormak daha iyi olacaktır. Şimdi işi yokuşa sürmemek adına. Ben ağzımı düzgün açamadığımdan yumuşak katı gıdaları löp diye yutarken zorlanıyordum. (Denemişliğim var)

Peki marullu salata gibi şeylerdemi yiyemem doktorun numarası omadığı için soramadım.
Katı birşeyler yeme. İlk 1 hafta sıvıyla beslenmen daha iyi olur. Geçen sene bana 1 gün bişey içirmemişlerdi ameliyat sonrası.

Acı yeme çorbaya taze ekmek doğra ekmek içi olsun çaya batırıp bisküvi yiyebilirsin ama çok sıcak olmasın geçmiş olsun hocam.

Katı bir şeyler yeme. İlk 1 hafta sıvıyla beslenmen daha iyi olur. Geçen sene bana 1 gün bir şey içirmemişlerdi ameliyat sonrası.

Hocam 1 saat önce çok yumaşağından 1 tabak makarna yedim katı yiyecek olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…