2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 1 Mayıs 2023 #11 SvRayleigh dedi: Hocam 1 saat önce çok yumaşağından 1 tabak makarna yedim katı yiyecek olarak. Genişletmek için tıkla... Ağrın veya acın var mı hoca peki?
SvRayleigh dedi: Hocam 1 saat önce çok yumaşağından 1 tabak makarna yedim katı yiyecek olarak. Genişletmek için tıkla... Ağrın veya acın var mı hoca peki?
SvRayleigh Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 798 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #12 250519 dedi: Ağrın veya acın var mı hoca peki? Genişletmek için tıkla... Evet biraz oldu ama hem makarnadan 1-2 saat önce patates et karışık yemiştim hem de sabahtan da kalma çok az ağrım vardı.
250519 dedi: Ağrın veya acın var mı hoca peki? Genişletmek için tıkla... Evet biraz oldu ama hem makarnadan 1-2 saat önce patates et karışık yemiştim hem de sabahtan da kalma çok az ağrım vardı.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 1 Mayıs 2023 #13 Kolay parçalanabilir yiyecekler tercih edin.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 1 Mayıs 2023 #14 SvRayleigh dedi: Peki marullu salata gibi şeylerdemi yiyemem doktorun numarası omadığı için soramadım. Genişletmek için tıkla... Ameliyattan çıktıktan sonra ailenize veya size bilgi vermesi gerekiyordu.
SvRayleigh dedi: Peki marullu salata gibi şeylerdemi yiyemem doktorun numarası omadığı için soramadım. Genişletmek için tıkla... Ameliyattan çıktıktan sonra ailenize veya size bilgi vermesi gerekiyordu.
SvRayleigh Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 798 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #15 OnurOfc dedi: Ameliyattan çıktıktan sonra ailenize veya size bilgi vermesi gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Bilgi vermeyi bırakın ne numarasını ne yiyebileceğim şeyleri söylediler ne de ameliyat başarılı oldu tekrar ameliyat olmam lazım ameliyat olacağını bilseydim özelde olurdum.
OnurOfc dedi: Ameliyattan çıktıktan sonra ailenize veya size bilgi vermesi gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Bilgi vermeyi bırakın ne numarasını ne yiyebileceğim şeyleri söylediler ne de ameliyat başarılı oldu tekrar ameliyat olmam lazım ameliyat olacağını bilseydim özelde olurdum.