Ağzımızı müthiş kokutacak şeker tavsiyesi

Oakenshield

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Olips vb. şeklinde ağzımıza atınca 2 3 4 saat ağzımızı ferah kokutacak bildiğiniz şeker var mı?
Naneli hariç alerjim var🫢

Naneli dışındakileri pek bilmem ama mentos clean breath bayağı sağlam ferahlık sağlıyor.
Vişnelisi vesaire varmış ama marketlerde pek görmedim.

Merhaba arkadaşlar,

Olips vb. şeklinde ağzımıza atınca 2 3 4 saat ağzımızı ferah kokutacak bildiğiniz şeker var mı?
Naneli hariç alerjim var🫢
Hiçbirisi o kadar saat götürmez. 1 saat götüren bile yok.
En kuvvetlisi karanfil. Karanfil kadar kokuyu alan ve tesiri yüksek olan başka bi şey daha yok. Ben soğan sarımsak çok severim her gün de yerim. Yedikten sonra karanfil çiğniyorum üstüne dişimi fırçalayıp colgate in mavi suyu var bitane onu çalkalıyorum sıfır koku.

En kuvvetlisi karanfil. Karanfil kadar kokuyu alan ve tesiri yüksek olan başka bi şey daha yok. Ben soğan sarımsak çok severim her gün de yerim. Yedikten sonra karanfil çiğniyorum üstüne dişimi fırçalayıp colgate in mavi suyu var bitane onu çalkalıyorum sıfır koku.
Karanfil hiç aklıma gelmedi ve çok mantıklı fikirmiş.

En kuvvetlisi karanfil. Karanfil kadar kokuyu alan ve tesiri yüksek olan başka bir şey daha yok. Ben soğan sarımsak çok severim her gün de yerim. Yedikten sonra karanfil çiğniyorum üstüne dişimi fırçalayıp colgate in mavi suyu var bir tane onu çalkalıyorum sıfır koku.

Dönercide görmüştüm. Bu neymiş diye ağzıma bir attım, direk sokağa tükürdüm. İşe yarıyor koku için fakat tadı rezalet.

Dönercide görmüştüm. Bu neymiş diye ağzıma bir attım, direk sokağa tükürdüm. İşe yarıyor koku için fakat tadı rezalet.
Doğrudur ben beğeniyorum valla.
Evde isem dereotunu atıyorum ağzıma böyle 2-3 salkım. Onun yaprak kısımlarını sakız gibi saatlerce ağzımda çiğniyorum mesela 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı