3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 12 Ekim 2021 #11 Ich bin Ausländer Yahu çık aklımdan!
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 12 Ekim 2021 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Bateri vuruşları aklıma geliyor ellerimi baget gibi masaya vuruyorum bazen) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Bateri vuruşları aklıma geliyor ellerimi baget gibi masaya vuruyorum bazen) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 12 Ekim 2021 #13 Kimse yeni yara açamaz artık, Çok canım yandı, acımaz artık. Bugün düşerse, yarın kalkar. Bu kız kendine acımaz artık. Model - Sarı Kurdeleler
Kimse yeni yara açamaz artık, Çok canım yandı, acımaz artık. Bugün düşerse, yarın kalkar. Bu kız kendine acımaz artık. Model - Sarı Kurdeleler
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #14 Valla türü takip etmememe ve pekte sevmememe rağmen bu şarkıyı ikide birde mırıldanırken buluyorum kendimi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Valla türü takip etmememe ve pekte sevmememe rağmen bu şarkıyı ikide birde mırıldanırken buluyorum kendimi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 12 Ekim 2021 #15 Anlamsızca demirelin seçim şarkısı ağzıma takılıyor. "Demirel demirel, iktidara yine gel."
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 12 Ekim 2021 #16 Zinederon dedi: Bir tek benim dilimi takılmıyornuş. Genişletmek için tıkla... Bir yudumluk aşkın beni sarhoş..
Zinederon dedi: Bir tek benim dilimi takılmıyornuş. Genişletmek için tıkla... Bir yudumluk aşkın beni sarhoş..
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 12 Ekim 2021 #17 İşten yürüyerek dönüyorsun ve o sırada yağmur yağıyor. Aklıma hep o şarkı gelir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İşten yürüyerek dönüyorsun ve o sırada yağmur yağıyor. Aklıma hep o şarkı gelir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LeoBarnes Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 160 12 Ekim 2021 #18 Üniversiteli Jordi dedi: Merhaba arkadaşlar, ağzınıza takılan bir şarkı/söz var mı? Şahsen bu ara derste şu "kedimi çaldılarrr" kısmı kafamı iyi dağıtıyor edit: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... sefonun bilmem mi şarkısı ağzıma takıldı
Üniversiteli Jordi dedi: Merhaba arkadaşlar, ağzınıza takılan bir şarkı/söz var mı? Şahsen bu ara derste şu "kedimi çaldılarrr" kısmı kafamı iyi dağıtıyor edit: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... sefonun bilmem mi şarkısı ağzıma takıldı
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 12 Ekim 2021 #19 Yıprandığını bir tek senin bilmem kıvranış. Ağladığını kendin görmen ruhen yıkılış.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #20 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et