"Ah bu yarim, kaldım gari" sözlü şarkı nedir?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Şu an yazacakklarım çok saçma gelecek muhtemelen fakat gerçekten kafayı yemek üzereyim.
Tek bir sözünü biliyorum onu da bilmiyorum gibi, aklıma şarkı takılınca bulmadan işime dönemiyorum.

Ah bu yarim, kaldım gari gibi bir sözünü hatırlıyorum sadece.

Pop gibi ama muhtemelen Instagram TikTok videolarında bilinç altıma girmiştir. Parti havasında da çalınıyor olabilir.
Olur da belki biri anlar diye buraya yazıyorum, pek umudum da yok. Selametle…

Güzel şarkıdır. Gari diyince aklıma bu geldi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kandırdımı diyorsunuz sanırım bekleyin link atayım.

Maalesef ya gördüm bunu, baya popüler bir şarkı hani olur ya biri ortamda bir sözü söyler diğerleri de devam eder o derecede bilindik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu mu?

Maalesef ya gördüm bunu, baya popüler bir şarkı hani olur ya biri ortamda bir sözü söyler diğerleri de devam eder o derecede bilindik.
Hocam şimdi benim de kafama taktınız. Baya takıntılıyım şarkı konusunda. Beraber bulacağız sizinleyim demiştim ancak bulundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…