7 751134 Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 220 Çözümler 2 26 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Youtube'de ''Ah sin zaman'' adlı Tatar ağıdı mevcut. Bu ağıtın ilk kayıtı 1916 yılına ait. Fakat 1916 versiyonunu bulamıyorum. Bana yardım ederseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Youtube'de ''Ah sin zaman'' adlı Tatar ağıdı mevcut. Bu ağıtın ilk kayıtı 1916 yılına ait. Fakat 1916 versiyonunu bulamıyorum. Bana yardım ederseniz sevinirim.
Çözüm Mr Phoenix 7 Mart 2024 Bulabildin mi? Edit: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bulabildin mi? Edit: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mr Phoenix Hectopat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 5 Çözümler 1 7 Mart 2024 #2 Bulabildin mi? Edit: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Bulabildin mi? Edit: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 7 751134 Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 220 Çözümler 2 8 Mart 2024 #3 Mr Phoenix dedi: Bulabildin mi? Edit: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adamsın be. Artı 0 Eksi
Mr Phoenix dedi: Bulabildin mi? Edit: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adamsın be.