5STREET Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2014 #1 Optimize edicem ama bağzı sorunlar var. Bios'tan Sata İnterface ve AHCI Nasıl açılıyor ? Anakartım bu: GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-970A-DS3P (Rev. 1.0)(Anakart,Yonga Seti 970,Soket AM3+) / SSD: Samsung 250Gb 840 Evo Sata 3.0 (Okuma 540Mb / Yazma 520Mb) Ssd - Vatan Bilgisayar [Düzenleme] ACHI modunu açmayı öğrendim bu seferde bilgisayar açmıyor. Şu şekilde açmıyor. Alltaki Resimde. "NORMAL" isimli resimde yani normal halinde açıyor sadece. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2014
Optimize edicem ama bağzı sorunlar var. Bios'tan Sata İnterface ve AHCI Nasıl açılıyor ? Anakartım bu: GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-970A-DS3P (Rev. 1.0)(Anakart,Yonga Seti 970,Soket AM3+) / SSD: Samsung 250Gb 840 Evo Sata 3.0 (Okuma 540Mb / Yazma 520Mb) Ssd - Vatan Bilgisayar [Düzenleme] ACHI modunu açmayı öğrendim bu seferde bilgisayar açmıyor. Şu şekilde açmıyor. Alltaki Resimde. "NORMAL" isimli resimde yani normal halinde açıyor sadece.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 23 Ağustos 2014 #2 IDE modunda kurulum yapmışsınız. AHCI yapıp sistemi açsanız bile sistem açılmayacaktır. AHCI'yi bu yöntem ile etkinleştirin: Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme - Technopat
IDE modunda kurulum yapmışsınız. AHCI yapıp sistemi açsanız bile sistem açılmayacaktır. AHCI'yi bu yöntem ile etkinleştirin: Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme - Technopat