AHK dosyası Macro'dan virüs bulaşır mı?

GOLDYCK

Decapat
Daha fazla  
Kasılmak için oto makro bıraktım ancak güvenemiyorum. Genel olarak AHK dosyaları virüs bulaştırma kapasitesine sahip mı veya bilgilerime erişebilir mi? Eğer virüslüyse bu virüsten nasıl kurtulurum. Autohotkey uygulamasını silmem virüslü AHK dosyasının etkisini kaybetmesine sebep olur mu?

Degil.

Kendin yazdıysan virüs olmaz başkası içine örneğin şu siteye gitsin bunu indirsin gibi bir şey yazdırabilir dikkat etmek gerek.

Bu ne demek hocam ne değil.

Bir şey indirmedi veya bir yere girmedi sadece oyunda kombo yapıyor. Bir şey olur mu?

.AHK uzantılı dosyaya sağ tık ile not defterinden aç herhangi bir siteye yönlendirme yapıyor mu farklı bir adımları var mı kontrol et şüpheli bir şey yoksa virüs bulaşmaz.

.AHK uzantılı dosyaya sağ tık ile not defterinden aç herhangi bir siteye yönlendirme yapıyor mu farklı bir adımları var mı kontrol et şüpheli bir şey yoksa virüs bulaşmaz.

Not defterinden kontrol ettim ancak anlamadım. Dosyayı buraya atma şansım varsa atsam kontrol eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…