matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 30 Temmuz 2020 #1 Bir Trabzonsporlu olarak başkanımızın yaptığı hareketin ceza alması gerektiğini düşünüyorum. Bu hareket görmezden gelinecek mi sizce tekrar?
Bir Trabzonsporlu olarak başkanımızın yaptığı hareketin ceza alması gerektiğini düşünüyorum. Bu hareket görmezden gelinecek mi sizce tekrar?
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #2 TV de izlerken birden ekrana gelince gülme krizine girdim, heralde ceza alır.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 30 Temmuz 2020 #3 Şöyle bir şey görmüştüm. 2003 senesinde 15 gün hak mahrumiyeti verilmiş. Aynı hareket sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İLHAN CAVCAV'IN EL HAREKETİNE PFDK'DAN CEZA... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'a 15 gün hak mahrumiyeti, nkaragücü'nün futbolcusu Hüseyin'e de 3 maç ceza verdi. www.habervitrini.com
Şöyle bir şey görmüştüm. 2003 senesinde 15 gün hak mahrumiyeti verilmiş. Aynı hareket sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İLHAN CAVCAV'IN EL HAREKETİNE PFDK'DAN CEZA... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'a 15 gün hak mahrumiyeti, nkaragücü'nün futbolcusu Hüseyin'e de 3 maç ceza verdi. www.habervitrini.com