Baskan66 Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 691 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul 13 Mart 2023 #1 Merhaba aradaşlar. Ahmet Çakar'ın Fenerbahçe ve Galatasaray hakkındaki kehaneti hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben koyu Fenerbahçe'li olarak inanmıyorum . (!)
Merhaba aradaşlar. Ahmet Çakar'ın Fenerbahçe ve Galatasaray hakkındaki kehaneti hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben koyu Fenerbahçe'li olarak inanmıyorum . (!)
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #2 Olay nedir ?
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 13 Mart 2023 #3 Ahmet Çakar Fenerbahçe Sevilla ile her eşleştiğinde bir şeyler deniyor ama bakalım.
AhmetÖztürkk Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #4 Baskan66 dedi: Merhaba aradaşlar. Ahmet Çakar'ın Fenerbahçe ve Galatasaray hakkındaki kehaneti hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben koyu Fenerbahçe'li olarak inanmıyorum . (!) Genişletmek için tıkla... Gündeme gelmek için saçmalıyor. Yıllardır aynı şeyi yapıyor.
Baskan66 dedi: Merhaba aradaşlar. Ahmet Çakar'ın Fenerbahçe ve Galatasaray hakkındaki kehaneti hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben koyu Fenerbahçe'li olarak inanmıyorum . (!) Genişletmek için tıkla... Gündeme gelmek için saçmalıyor. Yıllardır aynı şeyi yapıyor.