AI 3D generatorlar hakkındaki düşünceleriniz

emoji_bey

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
İnternette AI'ın bitireceği bir sürü meslek konuşuluyor. Benim en çok gördüklerimden biri ise 3D işinin kısa süre içinde biteceği yönünde. Normalde çok dikkate almam ama Reddit'te o kadar fazla AI generator reklamı görmeye başladım ki bir deneyeyim dedim.

Bu yakın zamanda modellemeyi düşündüğüm konseptlerden birisi. Oldukça detay içeren bir konsept.

1751385014893.png

Meshy isimli bir generator kullandım. Sonuç ise bu şekilde. Açıkçası benim beklentilerimin üzerinde çıktı. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim.

Grafik tasarım ve 3D modelleme sektörünü bitirmekten ziyade farklı bir şekle bürünmesine sebep olacak bence. En iyi çizen değil en iyi prompt yazan iyi grafiker olacak gibi duruyor 😅

Grafik tasarım ve 3D modelleme sektörünü bitirmekten ziyade farklı bir şekle bürünmesine sebep olacak bence. En iyi çizen değil en iyi prompt yazan iyi grafiker olacak gibi duruyor 😅

Ben şahsen "AI Sculpting'i bitirecek" düşüncesini AI müziği bitirecek demek kadar saçma buluyorum. İşin bir teknik kısmı var ama büyük kısmını sanat oluşturuyor. Tabii ki basit modellerde zamandan tasaaruf sağlayabilir ama ben daha ötesine geçebileceğini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı