Ali sezer Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2023 #1 Öncelikle herkese merhaba, ben AI cover çalışması yapmak istedim ancak şu şekilde bir hata alıyorum. Ne yapsam denesem olmuyor bilginiz var mı? Dosya Ekleri 1692996976003.png 36,8 KB · Görüntüleme: 32
Öncelikle herkese merhaba, ben AI cover çalışması yapmak istedim ancak şu şekilde bir hata alıyorum. Ne yapsam denesem olmuyor bilginiz var mı?
atillayalin07 Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 Kanka bende de aynı sorun var bende cevap bekliyorum sesi ve modeli sende eklemişsin.
Ali sezer Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ağustos 2023 #3 atillayalin07 dedi: Kanka bende de aynı sorun var bende cevap bekliyorum sesi ve modeli sende eklemişsin. Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor arkadaş bilgisayarda kötü değilki yani ne var anlamadım
atillayalin07 dedi: Kanka bende de aynı sorun var bende cevap bekliyorum sesi ve modeli sende eklemişsin. Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor arkadaş bilgisayarda kötü değilki yani ne var anlamadım
atillayalin07 Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #4 Ali sezer dedi: Yok olmuyor arkadaş bilgisayarda kötü değilki yani ne var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Benim PC de kötü değil bende anlamadım.
Ali sezer dedi: Yok olmuyor arkadaş bilgisayarda kötü değilki yani ne var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Benim PC de kötü değil bende anlamadım.