AI cover yapmak yasal mı?

Fgagq

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben kaydettiğim kendi ses kaydımın sesini değiştirmek istiyorum. Bunu yapmamda bir sakınca var mıdır, veya sesin sahibinden izin istemek zorunda mıyım (yapay zekâ ile yaptığımı videonun veya kaydın başında belirttiğim sürece)?

Şöyle bir şey var.

Merhaba, ben kaydettiğim kendi ses kaydımın sesini değiştirmek istiyorum. Bunu yapmamda bir sakınca var mıdır, veya sesin sahibinden izin istemek zorunda mıyım?
Paylaşmayacak isen sıkıntı yok. instagram dc arkadaşlarla paylaşabilirsin. evet herkes paylaşıyor ama ne olacağı belli değil ateşe kürekle yaklaşmamak lazım.

Hocam zaten ben büyük (tanınmış) insanların sesini kullanmayacağım ve dalga geçmeyeceğim. Eğlence amaçlı sesimi çigi film ve anime karakterleri yapıp yapay zekâ ile yaptığımı belirtirim zaten.

Bu coverı yapanlar da muhtemelen eğlence amaçlı yaptılar da kendi aranızda yapıyorsanız (yapılıyor mu bilmiyorum) bir sorun olmaz zaten.

Hocam zaten ben büyük insanların sesini kullanmayacağım ve dalga geçmeyeceğim. Eğlence amaçlı sesimi çigi film ve anime karakterleri yapıp yapay zekâ ile yaptığımı belirtirim zaten.

Bu coverı yapanlar da muhtemelen eğlence amaçlı yaptılar da kendi aranızda yapıyorsanız (yapılıyor mu bilmiyorum) bir sorun olmaz zaten.
Hocam ben YouTube platformunda paylaşmayı planlıyorum. Ayrıca yanlış anlaşılabilecek bir içerik olmayacak. Ama yine de bilmiyorum ya.

Hocam ben YouTube platformunda paylaşmayı planlıyorum. Ayrıca yanlış anlaşılabilecek bir içerik olmayacak. Ama yine de bilmiyorum ya.

Kendi sesinizi anime karakterleri cümlesini söyler gibi yapacaksanız sorun olmaz.

Celal Şengör'e ilahî söyletmek gibi kaçık bir şey olmadığı sürece sorun yok. Ayrıca sadece şarkı söylettiriliyor, bir insan neden bundan rahatsızlık duyar ki?

Hocam kime yaptığın önemli. Mesela Elraenn ve Rraenee ikilisi çok memnun onları atarsanız sorun olmaz.

Celal Şengör'e ilahî söyletmek gibi kaçık bir şey olmadığı sürece sorun yok. Ayrıca sadece şarkı söylettiriliyor, bir insan neden bundan rahatsızlık duyar ki?
Hocam o birazcık kaçık bir şey olduğu ve Celal Şengör tanınan birisi olduğu için rahatsız olmuş olabilir. Ama onun dışında insanlar genellikle gülüp geçeceklerdir.

İfadeler: Mky
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…