F Fgagq Femtopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #11 570015 dedi: Kendi sesinizi anime karakterleri cümlesini söyler gibi yapacaksanız sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tam tersi hocam. Kendi sesimi onların sesi yapacağım. 181951 dedi: Her insanın aşırısı farklıdır yine de. Ona göre bakıp aşırıya kaçmadan yaparsan bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bir şeyler söyletmem zaten. Rahatsız olacaklarını düşünmüyorum.
570015 dedi: Kendi sesinizi anime karakterleri cümlesini söyler gibi yapacaksanız sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tam tersi hocam. Kendi sesimi onların sesi yapacağım. 181951 dedi: Her insanın aşırısı farklıdır yine de. Ona göre bakıp aşırıya kaçmadan yaparsan bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bir şeyler söyletmem zaten. Rahatsız olacaklarını düşünmüyorum.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 10 Ağustos 2023 #12 Fgagq dedi: Tam tersi hocam. Kendi sesimi onların sesi yapacağım. Hocam yanlış bir şeyler söyletmem zaten. Rahatsız olacaklarını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olacağını sanmıyorum. İnsanımız henüz o kadar alık değildir.
Fgagq dedi: Tam tersi hocam. Kendi sesimi onların sesi yapacağım. Hocam yanlış bir şeyler söyletmem zaten. Rahatsız olacaklarını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olacağını sanmıyorum. İnsanımız henüz o kadar alık değildir.
5 570015 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 36 10 Ağustos 2023 #13 Fgagq dedi: Tam tersi hocam. Kendi sesimi onların sesi yapacağım. Hocam yanlış bir şeyler söyletmem zaten. Rahatsız olacaklarını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kötü bir şey söyletmezseniz bir sorun olmaz ya. Zaten anime seslendiricisi olarak türkçedekini yapmazsanız hiç sorun olmaz.
Fgagq dedi: Tam tersi hocam. Kendi sesimi onların sesi yapacağım. Hocam yanlış bir şeyler söyletmem zaten. Rahatsız olacaklarını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kötü bir şey söyletmezseniz bir sorun olmaz ya. Zaten anime seslendiricisi olarak türkçedekini yapmazsanız hiç sorun olmaz.
F Fgagq Femtopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #14 570015 dedi: Kötü bir şey söyletmezseniz bir sorun olmaz ya. Zaten anime seslendiricisi olarak türkçedekini yapmazsanız hiç sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... "Türkçedekini" derken Türkiyedekini mi kastettiniz hocam? Daha doğrususeslendirme işini yapan Türk'leri mı?
570015 dedi: Kötü bir şey söyletmezseniz bir sorun olmaz ya. Zaten anime seslendiricisi olarak türkçedekini yapmazsanız hiç sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... "Türkçedekini" derken Türkiyedekini mi kastettiniz hocam? Daha doğrususeslendirme işini yapan Türk'leri mı?
5 570015 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 36 10 Ağustos 2023 #15 Fgagq dedi: "Türkçedekini" derken Türkiyedekini mi kastettiniz hocam? Daha doğrususeslendirme işini yapan Türk'leri mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Türkçe dublaj diyelim kısaca.
Fgagq dedi: "Türkçedekini" derken Türkiyedekini mi kastettiniz hocam? Daha doğrususeslendirme işini yapan Türk'leri mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Türkçe dublaj diyelim kısaca.
F Fgagq Femtopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #16 570015 dedi: Evet. Türkçe dublaj diyelim kısaca. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Zaten sesini kullanacağım kişi bu durumdan rahatsız olursa belirteceğini dünüşüyorum. Ben de bu sayede videoları/paylaşımları kaldırabilirim.
570015 dedi: Evet. Türkçe dublaj diyelim kısaca. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Zaten sesini kullanacağım kişi bu durumdan rahatsız olursa belirteceğini dünüşüyorum. Ben de bu sayede videoları/paylaşımları kaldırabilirim.