Onatin09 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 525 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Merhaba, konu başlığında yazdığım gibi aşağıdaki videolar gibi nasıl video yapabilirim? Yardım ederseniz sevinriim. Video Link Video Link 2 bu videoda 2-3 saniye oluyor. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2023
Merhaba, konu başlığında yazdığım gibi aşağıdaki videolar gibi nasıl video yapabilirim? Yardım ederseniz sevinriim. Video Link Video Link 2 bu videoda 2-3 saniye oluyor. Şimdiden teşekkürler.
B bwris Decapat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 55 Çözümler 1 5 Temmuz 2023 #2 Discord üzerinden Midjourney sunucusuna katılarak yapabilirsin. Fakat bu aralar bot fazla kullanıldığı için yalnızca premium moda alıyorlar genelde.
Discord üzerinden Midjourney sunucusuna katılarak yapabilirsin. Fakat bu aralar bot fazla kullanıldığı için yalnızca premium moda alıyorlar genelde.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 5 Temmuz 2023 #3 Onatin09 dedi: Merhaba, konu başlığında yazdığım gibi aşağıdaki videolar gibi nasıl video yapabilirim? Yardım ederseniz sevinriim. Video Link Video Link 2 bu videoda 2-3 saniye oluyor. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Discord'ta Cortex botu yapıyor. Ama istediğiniz türden değil.
Onatin09 dedi: Merhaba, konu başlığında yazdığım gibi aşağıdaki videolar gibi nasıl video yapabilirim? Yardım ederseniz sevinriim. Video Link Video Link 2 bu videoda 2-3 saniye oluyor. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Discord'ta Cortex botu yapıyor. Ama istediğiniz türden değil.