Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.077 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #1 Programı Steam'den yükleyip ilk sefer açtım sonra ise bir daha açılmadı fakat Steam'de çalışıyor olarak gözüküyor. Görev çubuğuna gelip gidiyor.
Programı Steam'den yükleyip ilk sefer açtım sonra ise bir daha açılmadı fakat Steam'de çalışıyor olarak gözüküyor. Görev çubuğuna gelip gidiyor.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #2 Kamtasya dedi: Programı Steam'den yükleyip ilk sefer açtım sonra ise bir daha açılmadı fakat Steam'de çalışıyor olarak gözüküyor. Görev çubuğuna gelip gidiyor. Genişletmek için tıkla... Dosya bütünlüğünü doğrulayın. Artı 0 Eksi
Kamtasya dedi: Programı Steam'den yükleyip ilk sefer açtım sonra ise bir daha açılmadı fakat Steam'de çalışıyor olarak gözüküyor. Görev çubuğuna gelip gidiyor. Genişletmek için tıkla... Dosya bütünlüğünü doğrulayın.
KS KS Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.077 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #3 LinusFenrir dedi: Dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Artı 0 Eksi
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.446 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 10 Aralık 2023 #4 Kamtasya dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... Steam'de oyuna sağ tıklayın özellikler yazan kısma tıklayın, yüklü dosyalar yazısına tıklayın orada dosyaları doğrula gibi seçenek olmalı. Bu arada stable Diffusion'ı öneririm. Artı 0 Eksi
Kamtasya dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... Steam'de oyuna sağ tıklayın özellikler yazan kısma tıklayın, yüklü dosyalar yazısına tıklayın orada dosyaları doğrula gibi seçenek olmalı. Bu arada stable Diffusion'ı öneririm.
KS KS Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.077 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #5 F4T1H dedi: Steam'de oyuna sağ tıklayın özellikler yazan kısma tıklayın, yüklü dosyalar yazısına tıklayın orada dosyaları doğrula gibi seçenek olmalı. Bu arada stable Diffusion'ı öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet yaptım ve düzelmedi. Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Steam'de oyuna sağ tıklayın özellikler yazan kısma tıklayın, yüklü dosyalar yazısına tıklayın orada dosyaları doğrula gibi seçenek olmalı. Bu arada stable Diffusion'ı öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet yaptım ve düzelmedi.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.446 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 10 Aralık 2023 #6 Steam'de böyle bir programın olduğunu ilk görüyorum vallahi. Artı 0 Eksi
KS KS Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.077 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #7 F4T1H dedi: Steam'de oyuna sağ tıklayın özellikler yazan kısma tıklayın, yüklü dosyalar yazısına tıklayın orada dosyaları doğrula gibi seçenek olmalı. Bu arada stable Diffusion'ı öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet yaptım ve düzelmedi. Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Steam'de oyuna sağ tıklayın özellikler yazan kısma tıklayın, yüklü dosyalar yazısına tıklayın orada dosyaları doğrula gibi seçenek olmalı. Bu arada stable Diffusion'ı öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet yaptım ve düzelmedi.