VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 18 Temmuz 2023 #11 Ker_1881 dedi: Link atabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Link burada hocam: LINK
Ker_1881 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #12 VirPro dedi: Link burada hocam: LINK Genişletmek için tıkla... Hocam bu site ücretli değil, değil mi?
VirPro dedi: Link burada hocam: LINK Genişletmek için tıkla... Hocam bu site ücretli değil, değil mi?
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 18 Temmuz 2023 #13 VirPro dedi: Link burada hocam: LINK Genişletmek için tıkla... Hocam pek kaliteli değil. En iyisi düzgün bir model oluşturup RVC GUI'dan yapmak.
VirPro dedi: Link burada hocam: LINK Genişletmek için tıkla... Hocam pek kaliteli değil. En iyisi düzgün bir model oluşturup RVC GUI'dan yapmak.
Ker_1881 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #14 512260 dedi: Hocam pek kaliteli değil. En iyisi düzgün bir model oluşturup RVC GUI'dan yapmak. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kodlama gibi şeyleri fazla yapamıyorum.
512260 dedi: Hocam pek kaliteli değil. En iyisi düzgün bir model oluşturup RVC GUI'dan yapmak. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kodlama gibi şeyleri fazla yapamıyorum.
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 18 Temmuz 2023 #15 Ker_1881 dedi: Hocam ben kodlama gibi şeyleri fazla yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kodlama gerektirmiyor. Sadece uzun sürüyor. Önerim modeli olan kişileri kullanmanız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AI LAB - Model Listesi
Ker_1881 dedi: Hocam ben kodlama gibi şeyleri fazla yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kodlama gerektirmiyor. Sadece uzun sürüyor. Önerim modeli olan kişileri kullanmanız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AI LAB - Model Listesi
Ker_1881 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #16 512260 dedi: Hocam kodlama gerektirmiyor. Sadece uzun sürüyor. Önerim modeli olan kişileri kullanmanız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AI LAB - Model Listesi Genişletmek için tıkla... Ben AI LAB discord sunucundaki Mr.Beast sesini kullanacağım. O kadar bilgiye beynim dayanmadı.
512260 dedi: Hocam kodlama gerektirmiyor. Sadece uzun sürüyor. Önerim modeli olan kişileri kullanmanız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AI LAB - Model Listesi Genişletmek için tıkla... Ben AI LAB discord sunucundaki Mr.Beast sesini kullanacağım. O kadar bilgiye beynim dayanmadı.
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 18 Temmuz 2023 #17 Ker_1881 dedi: Ben AI LAB discord sunucundaki Mr.Beast sesini kullanacağım. O kadar bilgiye beynim dayanmadı. Genişletmek için tıkla... Evet varmış sunucuda modeli. RVC GUI kullanmayı biliyorsanız rahat yaparsınız zaten. Konuşması iyi değil ama şarkıda gayet güzel duruyor.
Ker_1881 dedi: Ben AI LAB discord sunucundaki Mr.Beast sesini kullanacağım. O kadar bilgiye beynim dayanmadı. Genişletmek için tıkla... Evet varmış sunucuda modeli. RVC GUI kullanmayı biliyorsanız rahat yaparsınız zaten. Konuşması iyi değil ama şarkıda gayet güzel duruyor.
VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 18 Temmuz 2023 #18 Ker_1881 dedi: Hocam ben kodlama gibi şeyleri fazla yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kod ile alakası yok hocam.
Ker_1881 dedi: Hocam ben kodlama gibi şeyleri fazla yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kod ile alakası yok hocam.
Ker_1881 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #19 512260 dedi: Evet varmış sunucuda modeli. RVC GUI kullanmayı biliyorsanız rahat yaparsınız zaten. Konuşması iyi değil ama şarkıda gayet güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Şuan RVC GUI'yi deniyorum hocam. 512260 dedi: Evet varmış sunucuda modeli. RVC GUI kullanmayı biliyorsanız rahat yaparsınız zaten. Konuşması iyi değil ama şarkıda gayet güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam, bir sorum olursa buraya yazarım çok teşekkürler. Son düzenleme: 18 Temmuz 2023
512260 dedi: Evet varmış sunucuda modeli. RVC GUI kullanmayı biliyorsanız rahat yaparsınız zaten. Konuşması iyi değil ama şarkıda gayet güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Şuan RVC GUI'yi deniyorum hocam. 512260 dedi: Evet varmış sunucuda modeli. RVC GUI kullanmayı biliyorsanız rahat yaparsınız zaten. Konuşması iyi değil ama şarkıda gayet güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam, bir sorum olursa buraya yazarım çok teşekkürler.
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 18 Temmuz 2023 #20 Ker_1881 dedi: Şuan RVC GUI'yi deniyorum hocam. Çok teşekkürler hocam, bir sorum olursa buraya yazarım çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben de ara vermiştim aklıma soktunuz. Optimus Prime - Ali Cabbar yapıyorum.
Ker_1881 dedi: Şuan RVC GUI'yi deniyorum hocam. Çok teşekkürler hocam, bir sorum olursa buraya yazarım çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben de ara vermiştim aklıma soktunuz. Optimus Prime - Ali Cabbar yapıyorum.