Ker_1881 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #21 512260 dedi: Ben de ara vermiştim aklıma soktunuz. Optimus Prime - Ali Cabbar yapıyorum. Genişletmek için tıkla... CharmQuell - Para Bizde bence olabilir. 512260 dedi: Evet varmış sunucuda modeli. RVC GUI kullanmayı biliyorsanız rahat yaparsınız zaten. Konuşması iyi değil ama şarkıda gayet güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, RVC - GUI.bat'ı açınca komut dosyası açılıyor devam etmek için tıklatın diyor tıklıyorum ama RVC GUI açılmıyor, nedeni ne olabilir? Son düzenleme: 20 Temmuz 2023
512260 dedi: Ben de ara vermiştim aklıma soktunuz. Optimus Prime - Ali Cabbar yapıyorum. Genişletmek için tıkla... CharmQuell - Para Bizde bence olabilir. 512260 dedi: Evet varmış sunucuda modeli. RVC GUI kullanmayı biliyorsanız rahat yaparsınız zaten. Konuşması iyi değil ama şarkıda gayet güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, RVC - GUI.bat'ı açınca komut dosyası açılıyor devam etmek için tıklatın diyor tıklıyorum ama RVC GUI açılmıyor, nedeni ne olabilir?
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 20 Temmuz 2023 #22 Ker_1881 dedi: Hocam, RVC - GUI.bat'ı açınca komut dosyası açılıyor devam etmek için tıklatın diyor tıklıyorum ama RVC GUI açılmıyor, nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam hiç başıma gelmedi silip tekrar yükleyin olmazsa.
Ker_1881 dedi: Hocam, RVC - GUI.bat'ı açınca komut dosyası açılıyor devam etmek için tıklatın diyor tıklıyorum ama RVC GUI açılmıyor, nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam hiç başıma gelmedi silip tekrar yükleyin olmazsa.
Ker_1881 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #23 512260 dedi: Bilmiyorum hocam hiç başıma gelmedi silip tekrar yükleyin olmazsa. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam, olmadı konu açarım.
512260 dedi: Bilmiyorum hocam hiç başıma gelmedi silip tekrar yükleyin olmazsa. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam, olmadı konu açarım.
Talha Demir10 Femtopat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #24 Colab linkleri google`ın kendi şeyleri zaten hocam, 450 den fazla türk model var ailabte ve ek olarak aihub ile anlaşmalarıda var kendilerinin.
Colab linkleri google`ın kendi şeyleri zaten hocam, 450 den fazla türk model var ailabte ve ek olarak aihub ile anlaşmalarıda var kendilerinin.