AI Suite Fan Değerleri

Barısdgr

Kilopat
Daha fazla  
Asus AI Suite kullanıyorum, değerlerin normal olup olmadığını bilmiyorum, o yüzden bu konuyu açtım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • İşlemci i5 7500
  • Sıvı Soğutma Corsair H45
Fan ayarını yaptım ve boşta 500 RPM'de çalışıyor. Normal midir ? Biraz az mı ?

@Pantheon @Asım Demir

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sıcaklık iyi, ses ve sıcaklık durumuna göre fanları kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Default olarak bu şekilde ayarlanmış. Fan Tuning ile öncelikle fanlarınızın taranmasını sağlayın. Devir değerleri yazılım tarafından taransın. Sıcaklık düşük olduğu için fanlar düşük devirde çalışabilir. Sıcaklık düzeyine göre bu devirleri ayarlayabilirsiniz.
Sıcaklık iyi, ses ve sıcaklık durumuna göre fanları kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Default olarak bu şekilde ayarlanmış. Fan Tuning ile öncelikle fanlarınızın taranmasını sağlayın. Devir değerleri yazılım tarafından taransın. Sıcaklık düşük olduğu için fanlar düşük devirde çalışabilir. Sıcaklık düzeyine göre bu devirleri ayarlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Yaklaşık 2 saat oyun oynadım ve işlemci sıcaklığım 48 dereceyi geçmedi fan hızıda yaklaşık 800 rpm oldu ancak oyunu kapattım ve fan hızı birden 2000 rpm oldu sonra hemen düzeldi bu normal midir?
Al Suite'yi nereden indirdin? Link atabilir misin?
Ben buradan indirdim ASUS AI Suite 3.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2 saat oyun oynadım ve işlemci sıcaklığım 48 dereceyi geçmedi fan hızıda yaklaşık 800 rpm oldu ancak oyunu kapattım ve fan hızı birden 2000 rpm oldu sonra hemen düzeldi bu normal midir?
Fan ayarlarını kendiniz yapabilirsiniz fakat 48 derece oldukça iyi bir değer. Bu şekilde kalabilir.
2000 rpm olmasının sebebi de, anlık sıcaklık sıçramasından olabilir.

Sorun yok. Sıcaklık anlık sıçrama yaparsa, devir de artar. Normal çalıştığının göstergesidir.

Sorun yok. Sıcaklık anlık sıçrama yaparsa, devir de artar. Normal çalıştığının göstergesidir.
Ben bu uygulamayı silmek istiyor bütün ayarlarım bozuldu. Sildiğim zaman ayarlarım sıfırlanır mı?
Lütfen yardım edin baya kötü oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…