hymeria Decipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 721 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #1 Merhaba, bir süredir AI yüz değiştirme programını arıyorum fakat araştırmalarım sonuç vermedi. Bir insan vücuduna başka bir insanın yüzünü entegre edebileceğim bir AI programı arıyorum umarım anlatabilmişimdir. Örnek Video
Merhaba, bir süredir AI yüz değiştirme programını arıyorum fakat araştırmalarım sonuç vermedi. Bir insan vücuduna başka bir insanın yüzünü entegre edebileceğim bir AI programı arıyorum umarım anlatabilmişimdir. Örnek Video
U umulocan Megapat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #2 Pazar bu tarz uygulamalar ile dolu. Opensource kaynakları kullanarak yapamayacağın şey yok. Örnek birkaç isim bırakıyorum aşağıya. Akool Facefusion (opensource) Pixnova Deepfakes_faceswap (opensource) Deepface (video editlemiyor olabilir) Miocreate
Pazar bu tarz uygulamalar ile dolu. Opensource kaynakları kullanarak yapamayacağın şey yok. Örnek birkaç isim bırakıyorum aşağıya. Akool Facefusion (opensource) Pixnova Deepfakes_faceswap (opensource) Deepface (video editlemiyor olabilir) Miocreate
hymeria Decipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 721 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #3 umulocan dedi: Pazar bu tarz uygulamalar ile dolu. Opensource kaynakları kullanarak yapamayacağın şey yok. Örnek birkaç isim bırakıyorum aşağıya. Akool Facefusion (opensource) Pixnova Deepfakes_faceswap (opensource) Deepface (video editlemiyor olabilir) Miocreate Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
umulocan dedi: Pazar bu tarz uygulamalar ile dolu. Opensource kaynakları kullanarak yapamayacağın şey yok. Örnek birkaç isim bırakıyorum aşağıya. Akool Facefusion (opensource) Pixnova Deepfakes_faceswap (opensource) Deepface (video editlemiyor olabilir) Miocreate Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.