AIDA 64 CPU sıcaklığını yanlış mı gösteriyor?

47 derece mi şuanda grafikte anlayamadım ve 55 60 65 olsa bile mükemmel bir sorun yok + olarak bu test işlemcinin bütün çekirdeklerini kullandığından binebilecek en fazla yük biniyor sonuçlarınız sağlam ve gördüğünüz 120 derece aida64 ün hatası olabilir ya da işlemcinizde ısı sensörü olmayabilir. Eğer merak ediyorsanız hwinfo indirip bakabilirsiniz.

Hocam 47 derece değil ben testi kapattıktan sonra sıcaklık düşmesiyle öyle çıkmış normalde 55 derece, işlemci eski olsa da ısı sensörü olmayacak kadar gelişmemiş bir işlemci olduğunu zannetmiyorum bir de yük sırasında süpürge sesi gibi yankı yapan bir ses geliyor fakat hangi fandan bilemiyorum.

İşlemci fanı olabilir kontrol edebilir misiniz ? Bu arada 55 derece gayet iyi.

Süpürge sesi dediğiniz şey coil whine olabilir mi? Sesi videolu şekilde çekebilir misiniz?

Hocam videoda PC yük altında iken başlatıyorum videonun sonunda testi kapatıyorum ses kesiliyor coil whine olacağını sanmıyorum testte sadece işlemci çalışıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemciniz sanırım stok soğutucu ve stok soğutucular baya bir ses çıkarırlar kasanın kapağıda açıksa daha fazla ses çıkar işlemcinizin soketine uygun bir kule tipi soğutucu alırsanız sizin için bu ses sorunu çözülür ama gerek yok sadece ses var sıcaklıklar da sorun yok derseniz böyle kullanın gitsin bir zararı olmaz.

Hocam genelde çok rahatsız etmiyor fakat odada yankı yapıyor, bu ses 1 hafta önce başladı normalde böyle değildi neyse teşekkür ederim hocam iyi Sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…