AIDA64 CPU testinde sıcaklık değerleri nasıl?

mertcan.dmn81

Hectopat
Hocam boşta ortalama 48 derece. Yük altında ise 62 derece. Sizce değerlerim nasıl? (Yük altındaki performansı çok iyi olduğu için boştaki performansı biraz göze batıyor)
Ryzen 3 1200 af
Ryzen 5 Stok Fan

Boşta bir tık fazla geldi ama CPU ya göre değişebiliyor. Yükte gayet normal.

AMD için gayet iyi dereceler.

Boşta bir tık fazla geldi ama CPU'ya göre değişebiliyor. Yükte gayet normal.

Hocam AMD'den çekmediğim kalmadı. Akılsız başın cezası.
Evet bana da boşta biraz fazla geldiği için sormak istedim. Normalde 40 derece oluyordu. RAM yükseltmesi yaptım(16 GB). Fanı da sığmadığı için tam tersi yöne çevirdim etkisi olmuş mudur acaba?

Yani çok ciddiye alınacak değerler değil. Sonuç olarak yükte ve oyunlarda 80 üzerine çıkmıyorsa problem etmeyin. Boşta 48 derece endişe verici değil.

Kasanın içinin resmini atabilir misin? Gerçi stok fan demişsin. Kule tipi fanlarda yön önemli.

Yani çok ciddiye alınacak değerler değil. Sonuç olarak yükte ve oyunlarda 80 üzerine çıkmıyorsa problem etmeyin. Boşta 48 derece endişe verici değil.
O zaman çok teşekkür ederim hocam.

Kasanın içinin resmini atabilir misin? Gerçi stok fan demişsin. Kule tipi fanlarda yön önemli.
atarım hocam.

Hocam bilgisayar çalışıyor temperli camı sökmedim. Bu fotoğraf bu acı yeterli olacak mıdır sizin için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…