Belki SSD üretildiği zaman test için açmışlardır ve onu gösteriyordur.AIDA64'te bilgisayarı 2022 Temmuz ayında toplamama rağmen 2021'de ilk açıldığını söylüyor. Tüm parçaları sıfır aldım. İlk kapanma saati doğru. Durum normal midir?
Eki Görüntüle 1521006
Belki SSD üretildiği zaman test için açmışlardır ve onu gösteriyordur.
Bende o şekilde düşündüm ama başka bir arkadaş konu açmış onunkinde bir sıkıntı yok.Bak şimdi abi parça üretildiği zaman (2021'de) test için açılıyor. Sonra paketleniyor. Sonra senin aldığın adama ulaşıyor. Sonra o adam da 0 olarak sana (2022'de) satıyor. Mevzu bu. 4 yıl önce aldığım 0 HDD 2009 model çıktı mesela. Biraz da stokçuluk mevzuları yani.
Ama onun problemi çok farklı, değil mi?Bende o şekilde düşündüm ama başka bir arkadaş konu açmış onunkinde bir sıkıntı yok.
Sistem kullanılabilirliği %23.92 gözüküyor
AIDA 64 de sistem kullanılabilirliğim %23.92 diye gözüküyor sıkıntı neyde acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.www.technopat.net
O başka bir sebepten açmış konuyu ama ilk açılış tarihinde vesaire sıkıntı yok. Benimkiler test için açılıyor ama onunkiler açılmıyor mu onu anlamadım.Ama onun problemi çok farklı, değil mi?
Abicim sen o konuyu boşver, onunla bir ilgi alakamız yok.O başka bir sebepten açmış konuyu ama ilk açılış tarihinde vesaire sıkıntı yok. Benimkiler test için açılıyor ama onunkiler açılmıyor mu onu anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.