Ahmet TEMEL Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #11 Kardeş cpu tıkladım tam olarak sıcaklığın olduğu yer neresi isim olarak yaz ben pek anlamam yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum.
Kardeş cpu tıkladım tam olarak sıcaklığın olduğu yer neresi isim olarak yaz ben pek anlamam yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum.
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 29 Nisan 2014 #12 Anakart algılıyıcınızda sorun olabilir. Farklı bir programda cpu sıcaklığınızı görebiliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2014
Ahmet TEMEL Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #13 Ozan Demir dedi: Anakart algılıyıcınızda sorun olabilir. Farklı bir programda cpu sıcaklığınızı görebiliyormusunuz? Genişletmek için tıkla... Bios' da görünüyor sıcaklık ama programda görünmüyor.
Ozan Demir dedi: Anakart algılıyıcınızda sorun olabilir. Farklı bir programda cpu sıcaklığınızı görebiliyormusunuz? Genişletmek için tıkla... Bios' da görünüyor sıcaklık ama programda görünmüyor.
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 29 Nisan 2014 #14 Program trail versiyon mu yoksa katılımsız gibi sitelerden mi yüklediniz.?
Ahmet TEMEL Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #15 Ozan Demir dedi: Program trail versiyon mu yoksa katılımsız gibi sitelerden mi yüklediniz.? Genişletmek için tıkla... Sanırım program demo. Demo olduğu için olabilir mi ?
Ozan Demir dedi: Program trail versiyon mu yoksa katılımsız gibi sitelerden mi yüklediniz.? Genişletmek için tıkla... Sanırım program demo. Demo olduğu için olabilir mi ?
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 29 Nisan 2014 #16 Yok hayır demoda olsa göstermesi lazım. Farklı bir program deneyebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2014
Ahmet TEMEL Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #17 Ozan Demir dedi: Yok hayır demoda olsa göstermesi lazım. Farklı bir program deneyebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Bir kaç tane yazar mısın kardeşim program ismi onları da deneyim.
Ozan Demir dedi: Yok hayır demoda olsa göstermesi lazım. Farklı bir program deneyebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Bir kaç tane yazar mısın kardeşim program ismi onları da deneyim.
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 29 Nisan 2014 #19 Silinen üye dedi: CoreTemp dene. Genişletmek için tıkla... Tam ben yazıyordum eyvallah hocam. Ayrıca speed fanda gösteriyor diye hatırlıyorum.
Silinen üye dedi: CoreTemp dene. Genişletmek için tıkla... Tam ben yazıyordum eyvallah hocam. Ayrıca speed fanda gösteriyor diye hatırlıyorum.