Ahmet TEMEL Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #21 Ozan Demir dedi: Tam ben yazıyordum eyvallah hocam. Ayrıca speed fanda gösteriyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... İyiymiş hocam sağ olun deneyim. Ozan Demir dedi: Tam ben yazıyordum eyvallah hocam. Ayrıca speed fanda gösteriyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... İyiymiş hocam sağ olun cortemp'i deneyip sonuçları sizlerle paylaşırım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2014
Ozan Demir dedi: Tam ben yazıyordum eyvallah hocam. Ayrıca speed fanda gösteriyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... İyiymiş hocam sağ olun deneyim. Ozan Demir dedi: Tam ben yazıyordum eyvallah hocam. Ayrıca speed fanda gösteriyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... İyiymiş hocam sağ olun cortemp'i deneyip sonuçları sizlerle paylaşırım.
Ahmet TEMEL Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #22 Aida64 programının güncel sürümünü indirmem ile sorun çözülmüştür. Konu kapatılabilir saygılar.
Ahmet Kök Hectopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #23 Bende Böyle
S selimteke Hectopat Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2016 #24 Ahmet Kök dedi: Bende BöyleEki Görüntüle 135417 Eki Görüntüle 135417 Genişletmek için tıkla... evet win 10 bende de böle fanın rpm değerini neden göremiyorum bilen var mı ???
Ahmet Kök dedi: Bende BöyleEki Görüntüle 135417 Eki Görüntüle 135417 Genişletmek için tıkla... evet win 10 bende de böle fanın rpm değerini neden göremiyorum bilen var mı ???