Bravdo Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 524 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #11 Per Core ayarları yapıp ve fan+ pompa ayarlarını yapıp sıcaklığın düşüşünü daha iyi bir hale getirdim. Attalos dedi: hangi soğutucuyu kullanıyorsun dostum ? Genişletmek için tıkla... Arctic Liquid Freezer III 360mm.
Per Core ayarları yapıp ve fan+ pompa ayarlarını yapıp sıcaklığın düşüşünü daha iyi bir hale getirdim. Attalos dedi: hangi soğutucuyu kullanıyorsun dostum ? Genişletmek için tıkla... Arctic Liquid Freezer III 360mm.
A Attalos Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #12 Bravdo dedi: Per Core ayarları yapıp ve fan+ pompa ayarlarını yapıp sıcaklığın düşüşünü daha iyi bir hale getirdim. Arctic Liquid Freezer III 360mm. Genişletmek için tıkla... hangi kasayı kullanıyorsun dostum bende o soğutucuya geçmeyi planlıyorum da malum her kasaya sığmıyor
Bravdo dedi: Per Core ayarları yapıp ve fan+ pompa ayarlarını yapıp sıcaklığın düşüşünü daha iyi bir hale getirdim. Arctic Liquid Freezer III 360mm. Genişletmek için tıkla... hangi kasayı kullanıyorsun dostum bende o soğutucuya geçmeyi planlıyorum da malum her kasaya sığmıyor
Bravdo Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 524 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #13 Attalos dedi: hangi kasayı kullanıyorsun dostum bende o soğutucuya geçmeyi planlıyorum da malum her kasaya sığmıyor Genişletmek için tıkla... Zoko king hocam
Attalos dedi: hangi kasayı kullanıyorsun dostum bende o soğutucuya geçmeyi planlıyorum da malum her kasaya sığmıyor Genişletmek için tıkla... Zoko king hocam
A Attalos Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #14 Bravdo dedi: Zoko king hocam Genişletmek için tıkla... baktım da hemen sanırım satışı yok o kasanın artık
Bravdo dedi: Zoko king hocam Genişletmek için tıkla... baktım da hemen sanırım satışı yok o kasanın artık
Bravdo Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 524 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #15 Attalos dedi: baktım da hemen sanırım satışı yok o kasanın artık Genişletmek için tıkla... Evet hocam çok sattığı için bidaha üretilmedi nedense başka kasalarda var zoko king gibi onlara da bakabilirsin
Attalos dedi: baktım da hemen sanırım satışı yok o kasanın artık Genişletmek için tıkla... Evet hocam çok sattığı için bidaha üretilmedi nedense başka kasalarda var zoko king gibi onlara da bakabilirsin
çikolonzo Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #16 Attalos dedi: baktım da hemen sanırım satışı yok o kasanın artık Genişletmek için tıkla... gelmiş n11 e dostum ben aldım 1 adet siyah
Attalos dedi: baktım da hemen sanırım satışı yok o kasanın artık Genişletmek için tıkla... gelmiş n11 e dostum ben aldım 1 adet siyah