Format attım ekran kartı sürücüsünü Nvidia'nın sitesinden indirdim, anakart sürücülerinide MSI'ın sitesinden indirdim. Fakat Driver Pack ve Driver Booster ile tarattığımda güncel olmayan sürücüler gözüküyor. Bu güncel olmayan sürücüleri bulmama yardımcı olur musunuz? (İşletim Sistemim Windows 10 64 Bit)
Merhabalar. Kullanmadım, sadece güncelmi değil mi diye baktım programdan. Güncel değil diye gösteriyor. Ben sürücüleri kendi sitesinden indirdim sadece. Yani güncel olup olmadığını anlamak için baktım, benim de aklıma bu fikir geldi. Başka nasıl anlayabilirim ki?
Driver Booster kullandıysan format atıp sonra raporu paylaşın.
Ayrıca sürücünün güncel olup olmadığını sizde yüklü olan sürüm ile donanım üreticisinin son çıkardığı sürücü sürümü ile karşılaştırıp öğrenebilirsin.
Selamlar. Acer monitör sürücüsünü yüklemiyorum. INF dosyasını manuel yüklerken öylece takılıp kaldı tam yarım saattir bekliyorum. Ayrıca kapanmıyor da. Orijinal kablo kullanmak ile bir alakası varmı acaba?
Yüklemeyebilirsiniz monitör kaynaklı bir sorun yoksa. Yüklemek isterseniz DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp güncel GPU sürücülerini yüklemeden önce monitör sürücüyü yükleyebilirsin ardından GPU yüklersin.
Yüklemeyebilirsiniz monitör kaynaklı bir sorun yoksa. Yüklemek isterseniz DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp güncel GPU sürücülerini yüklemeden önce monitör sürücüyü yükleyebilirsin ardından GPU yüklersin.
Hocam DDU ile GPU sürücünü kaldırdım. Monitör sürücüsünü kurarken sürücü imzalanmamış dedi,
bende sürücü imza zorlamasını devre dışı bıraktım ve kuruldu. Fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda genel pnp monitor diye tekrar gözüktü.