5STREET Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #1 Sıcaklık birimlerinin yanında parantez içinde (..c F) var bu "F" ne demek ne anlam taşıyor ?
Utku Koçak Hectopat Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 269 Makaleler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (9.Sınıf) 3 Aralık 2014 #2 Fahrenhayt , bir başka sıcaklı birimidir ancak fazla kullanılmaz.
5STREET Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #3 Utku Koçak dedi: Fahrenhayt , bir başka sıcaklı birimidir ancak fazla kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım başka bir birimde filan gösteriyor değil mi ? Yani Max değer filan değil ?
Utku Koçak dedi: Fahrenhayt , bir başka sıcaklı birimidir ancak fazla kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım başka bir birimde filan gösteriyor değil mi ? Yani Max değer filan değil ?
Utku Koçak Hectopat Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 269 Makaleler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (9.Sınıf) 3 Aralık 2014 #4 Silinen üye dedi: Anladım başka bir birimde filan gösteriyor değil mi ? Yani Max değer filan değil ? Genişletmek için tıkla... Evet başka bir birimdir, eğer max. değerleri öğrenmek istiyorsanız bildiğim kadarıyla CPU-Z programı gösteriyordu.
Silinen üye dedi: Anladım başka bir birimde filan gösteriyor değil mi ? Yani Max değer filan değil ? Genişletmek için tıkla... Evet başka bir birimdir, eğer max. değerleri öğrenmek istiyorsanız bildiğim kadarıyla CPU-Z programı gösteriyordu.