Mehdi Kilopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 26 Mayıs 2019 #1 İmzamdaki yeni toplamış olduğum sisteme sahibim. Sonuçlardan bazıları bana garip gibi geldi. Özellikle CPU değerleri ? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2019
İmzamdaki yeni toplamış olduğum sisteme sahibim. Sonuçlardan bazıları bana garip gibi geldi. Özellikle CPU değerleri ?
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.536 Makaleler 12 Çözümler 27 Yer Ankara 26 Mayıs 2019 #2 İki hafta önce BİOS güncelledikten sonra test edeyim deyip bende aynı değerleri almıştım, normal galiba Benimkinden tek farkı, CPU soğutmak için CPU soğutucunuzu daha yüksek kullanmış . O da kasa içi hava sirkülasyonundan kaynaklanıyor galiba. Dosya Ekleri yaz.png 14,9 KB · Görüntüleme: 113
İki hafta önce BİOS güncelledikten sonra test edeyim deyip bende aynı değerleri almıştım, normal galiba Benimkinden tek farkı, CPU soğutmak için CPU soğutucunuzu daha yüksek kullanmış . O da kasa içi hava sirkülasyonundan kaynaklanıyor galiba.
Mehdi Kilopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 26 Mayıs 2019 #3 DeathFire dedi: İki hafta önce BİOS güncelledikten sonra test edeyim deyip bende aynı değerleri almıştım, normal galiba Benimkinden tek farkı, CPU soğutmak için CPU soğutucunuzu daha yüksek kullanmış . O da kasa içi hava sirkülasyonundan kaynaklanıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Biosdan işlemci fanını performance moda aldım ondan galiba cok kullanması.. GÜNCEL Ba;ka anlayan yokmu Son düzenleme: 28 Mayıs 2019
DeathFire dedi: İki hafta önce BİOS güncelledikten sonra test edeyim deyip bende aynı değerleri almıştım, normal galiba Benimkinden tek farkı, CPU soğutmak için CPU soğutucunuzu daha yüksek kullanmış . O da kasa içi hava sirkülasyonundan kaynaklanıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Biosdan işlemci fanını performance moda aldım ondan galiba cok kullanması.. GÜNCEL Ba;ka anlayan yokmu