MeMoFnB Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 12:33 #1 Merhaba arkadaşlar, sistemde bir sıkıntı yok ama donanımlar yükte ne duruma geliyor diye bir test edeyim dedim. Sonuçlar bana normal geldi. GPU Hotspot 82°C'yi gördü, diğer değerler görselde mevcut. Sizce sonuçlar nasıl?
Merhaba arkadaşlar, sistemde bir sıkıntı yok ama donanımlar yükte ne duruma geliyor diye bir test edeyim dedim. Sonuçlar bana normal geldi. GPU Hotspot 82°C'yi gördü, diğer değerler görselde mevcut. Sizce sonuçlar nasıl?
T toltol38 Yoctopat Katılım 3 Aralık 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 12:48 #2 Eğer yükte ise normal değerler.
MeMoFnB Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:42 #3 toltol38 dedi: Eğer yükte ise normal değerler. Genişletmek için tıkla... Yükte hocam, bu program %100 ile çalıştırıyor donanımları.
toltol38 dedi: Eğer yükte ise normal değerler. Genişletmek için tıkla... Yükte hocam, bu program %100 ile çalıştırıyor donanımları.
T toltol38 Yoctopat Katılım 3 Aralık 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:55 #4 MeMoFnB dedi: Yükte hocam, bu program %100 ile çalıştırıyor donanımları. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi. Sıkıntı etmenize gerek yok.
MeMoFnB dedi: Yükte hocam, bu program %100 ile çalıştırıyor donanımları. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi. Sıkıntı etmenize gerek yok.