AIDA64 sonucu normal mi?

RAM'lerin çipi nedir? Stabilite testi yapıyor musun?
Testmem5 ve prime95 ile test yapıyorum. Testmem5’de test bitene kadar bekliyorum, prime 95’de 8 dakika bekliyorum. Test olarak sadece bunları bulabildim, daha sabah başladım araştırmaya. Başka önerileriniz var mı?

Testmem5 ve prime95 ile test yapıyorum. Testmem5’de test bitene kadar bekliyorum, prime 95’de 8 dakika bekliyorum. Test olarak sadece bunları bulabildim, daha sabah başladım araştırmaya. Başka önerileriniz var mı?
TestMem5'i stok hâlde mi kullanıyorsunuz? İçinden Load Config & Exit tuşuna basıp Extreme1@Anta777 configini seçin bin klasöründen.

TestMem5'i stok hâlde mi kullanıyorsunuz? İçinden Load Config & Exit tuşuna basıp Extreme1@Anta777 configini seçin bin klasöründen.
1usmus_v3 ile test ediyordum, farklı bir rehberde öyle yazıyordu. Şimdi sizin dediğiniz config ile tekrar test edeceğim

Gerek yok, o iyidir.
Hocam bu arada çipini sormuşsunuz fakat thaiphoon'u indirdiğimde kernel mode hatası veriyor. Araştırdım biraz windows 11'de çalışmadığını söylüyorlar ondan dolayı bulamadım.

Hocam bu arada çipini sormuşsunuz fakat thaiphoon'u indirdiğimde kernel mode hatası veriyor. Araştırdım biraz windows 11'de çalışmadığını söylüyorlar ondan dolayı bulamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (10).png
    290,3 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran Görüntüsü (11).png
    435,3 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran Görüntüsü (12).png
    543,8 KB · Görüntüleme: 33

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (14).png
    571,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran Görüntüsü (15).png
    571,8 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…